REKLAMI GEÇ

Kale’de traktörün altında kalan çiftçinin mucizevi kurtuluşu

Kale’de traktörün altında kalan çiftçinin mucizevi kurtuluşu

Kale’nin Narlı Mahallesi’nde Ali Kocalar isimli çiftçi devrilen traktörün altında kaldı, ayağı kırıldı. Traktör üstündeki iki kişinin ise, burnu bile kanamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 12:33

Kale’nin Narlı Mahallesi’nde tütüncülük yaparak geçimini sağlayan 64 yaşındaki çiftçi Ali Kocalar ile iki arkadaşı traktör kazasında mucizevi bir şekilde hayatta kaldı.

Traktör kazalarının çoğunluğu acı sonla, yani ölümle bitiyor. Kale’den gelen haber de ise, traktör altında kalan çiftçinin kırık ayakla kazadan kurtulması dikkat çekti.

Ali Kocalar, 20 HV 368 plakalı traktörü ile Kale ilçe merkezinden Narlı Mahallesi’ne seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Traktör, arkasındaki boş römork ile birlikte şarampole yuvarlandı. Kocalar traktörün altında kaldı. Traktörün üstündeki iki kişi ise, savrularak yere düştü ve burunları dahi kanamadı.

Kazayı görenler, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı aradı. Tavas ve Kale ekipleri kaza yerine gitti. Traktörün altında oluşan boşlukta kalan sürücü, çıkarıldı. Ali Kocalar’ın sağ ayağının kırıldığı belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı