REKLAMI GEÇ

Yarımca, tütün üreticileriyle buluştu

Yarımca, tütün üreticileriyle buluştu

Denizli’nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca tütün üreticiyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kale ilçesine bağlı Karaköy beldesine giden Yarımca, tütün üreticilerinin mahsulleri satışı sırasında yanlarında oldu.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2013 Cumartesi, 12:45

Kale’nin Karaköy beldesini ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP ilçe başkanı İbrahim Aşkın ile birlikte tütün üreticilerini ziyaret etti. 2014 yılının Mart ayının sonunda yapılacak olan yerel seçimlerde Karaköy beldesi mahalleye dönüşerek Kale Belediyesinden hizmet alacağını vurgulayan Yarımca, belde halkının ve tütün üreticilerinin sorunlarını dinledi.

İlk mahsulün barkodunu okutan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklama da “Kale Belediyesi ilçe merkezine yaptığı yatırımları artık mahalleler haline gelen yerlerde yapacağız. Yeni mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın bir çoğu geçimini tütün ile sağlıyor. Tütün üreticilerimizin yüzü gülmesi esnaflarımızın birçok vatandaşımızın da yüzünü güldürüyor. İlçe merkezimizdeki ekonomik hayatı direk olarak etkiliyor” dedi.

Gelecek dönemde tütün üreticilerinin sağlıklı olarak mahsullerini almaları için projeler geliştirdiklerini duyuran Yarımca “Üreticimiz üretemezse ülke ekonomisi başta olmak üzere ilçe ekonomisi zarar görecektir. Üreticilerimiz bugün emeklerinin karşılığını almak için umutlu ve heyecanlı görünüyorlar. Cenab-ı Allah emeklerini boşa çıkarmasın” diye konuştu.
denizli-kale-yarimca-tutun-ureticileri-ic

Tütün üreticileri mahsullerin satışı sırasında yanlarında olan Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya teşekkür ederek, fiyatlardan gayet memnun olduklarını ifade ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı