REKLAMI GEÇ

Başkan Yarımca’dan aşure ikramı

Başkan Yarımca’dan aşure ikramı

Denizli’nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, muharrem ayı olmasından dolayı çarşı merkezinde vatandaşlara aşure dağıttı.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 15:47

Kale Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıttı. Yapılan aşure etkinliğine Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP ilçe başkanı İbrahim Aşkın, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muharrem ayında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca “Muharrem ayında geleneksel hale getirdiğimiz aşure ikramının bir yenisini eklemekten dolayı son derece mutluyuz. Özellikle çocuklarımızın güzel anılar bırakması için manevi değer kokan bu ayda önemini bir kez daha vurguluyoruz. Vatandaşlarımızla hasbıhal ederek bir kez daha bir araya geliyoruz. Bugün yaklaşık 3000 kişilik yaptığımız aşuremiz vatandaşlarımıza ikram ettik. Cenab-ı Allah birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın“ dedi.

Başkan İsmail Yarımca , özellikle çocuklarla özel olarak ilgilendi. MHP İlçe Başkanı İbrahim Aşkın bugünlerde en çok ihtiyaç olan şeyin dostluk ve kardeşlik olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı