REKLAMI GEÇ

Kale’de Ramazan Şenlikleri sona erdi

Kale’de Ramazan Şenlikleri sona erdi

Denizli’nin MHP’li Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 15 gün devam eden Ramazan Şenlikleri’nin finalini ilçe merkezinde düzenlediği iftar yemeği ile yaptı. Yemeğe, 3 binin üzerinde katılım oldu.

/ DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2013 Salı, 11:50

Kale Belediyesi’nin düzenlediği ve 15 gün devam eden Ramazan Şenlikleri sona erdi.
İlçe Merkezi’nde başlayan ve Özlüce, Gölbaşı, Alanyurt, Karaköy, Muslugüme, Adamharmanı, Gökçeören, Kayabaşı, İnceğiz, Gülbağlık, Karayayla, ile Belenköy köylerinde devam eden Ramazan Şenlikleri’nin finali, ilçe merkezinde düzenlenen iftar yemeği ile yapıldı.
denizli-kale-ramazan-senligi-final-ic

Kale Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen iftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Eski Milletvekilleri Ali Keskin ve Salih Erbeyin, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile 3 binin üzerinde vatandaş katıldı.

İftar yemeğinin ardından köy ve beldelerde devam eden “Ramazan Şenlikleri Mahallemizde” programı komedi şov ile başladı. Çanakkale Geçilmez adlı tiyatro gösterisinin ardından, çocuklar için sihirbazlık gösterileri ile devam eden etkinlikte son olarak, ilahi sanatçısı Fethullah Badem sahne aldı.

Ramazan Şenlikleri’nin kapanış programında Kalelilere seslenen Belediye Başkanı İsmail Yarımca “ 15 gün önce başlamış olduğumuz ramazan etkinliklerimizin sonuncusunu ilçemizde yaptık. Hükümetimiz aldığı büyükşehir kanunuyla köylerimiz artık mahallelerimiz haline geldi. İlçe merkezinde sürekli düzenlediğimiz Ramazan Etkinliklerini bundan sonra tüm mahallelerimizde yapacağız. Bu sene 13 farklı noktada gerçekleştirdik. Gelecek sene bu sayıyı 25’e çıkaracağız. Programlarımız sadece eğlence kısmıyla yapılmaktaydı. Ancak gelecek sene iftar yemekli yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı