REKLAMI GEÇ

2.Kitap Fuarı düzenlendi

2.Kitap Fuarı düzenlendi

Denizli’nin Kale İlçesinde 2. Kitap Fuarı’nı düzenledi. Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen fuara yoğun ilgi gördü.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2013 Çarşamba, 10:27

Kale Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen fuara Kale Kaymakamı Adem Can, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İlçe Milli eğitim Müdürü Akın Özdemir, Tapu Müdürü Mete Abalı, Müftü Abdullah Bilece, MHP ilçe Başkanı İbrahim Aşkın, daire amirleri, protokol üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
denizli-kale-kitap-fuari-ic

Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir “Okumak eğitim sürecinin en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Gelişmiş ülke ve toplumların sahip oldukları bilginin çoğu okuma yoluyla elde etmişler. Geri kalmış toplumlarda ise okuma oldukça düşüktür. Eğitim süreci içerisinde kitap ayrı önem arz etmektedir. Biz idareciler olarak her ortamda kitap okumanın kıymetli olduğunu belirtiriz” dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ise yaptığı açılış konulmasında Belediye olarak eğitim yatırımlarına önem verdiklerini açıkladı. Yarımca, “Eğitim bizim çok önemli bizde yerel yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elimizden gelen herşeyi seferber ediyoruz. Başta belediye hizmet binamızı yüksekokulu tahsis ettik. Anadolu lisemizin hizmete başlamasında vesile olduk. Belediyemizin bütçesinde lise ek binası yaptık. Hayırseverlerimizin desteğiyle de ilçemizde okul sayısı artarak, eğitim seviyesi de yükseldi. Önümüzdeki günlerde ise Başaranlar A.Ş. Tarafından Endüstri Meslek Lisesi’nin temeli atılacak. Gelecek yıl ise hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu.

Yarımca 3 Aralık Dünya engelliler günü olmasından dolayı herkesin engelli adayı olduğunu belirtti.  Kale 2. Kitap Fuarı, 3 gün devam edecek fuara Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından tüm öğrencilere indirim kuponu hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı