REKLAMI GEÇ

Diri diri yanmaktan İtfaiye kurtardı

Diri diri yanmaktan İtfaiye kurtardı

Kale’de hareket halindeki otomobil bir anda alevlere teslim oldu, bacakları protez olan engelli Ali Ökün otomobilden çıkamadı. Engelli sürücünün imdadına İtfaiye ekipleri yetişti, son anda otomobilden çıkardıkları sürücüyü diri diri yanmaktan kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 16:35

Facianın eşiğinden dönülen olay Kale’nin Belenköy Mahallesi’nde meydana geldi. Yönetimindeki 20 K 1678 plakalı otomobil ile seyir halinde olan Ali Ökün, Belenköy Mahallesi’ne geldiğinde otomobilden önce dumanlar, ardından da alevler yükselmeye başladı.

OTOMOBİLDEN ÇIKAMADI
Bacaklarından engelli olan protez kullanan Ali Ökün, alevlerin sardığı otomobilden çıkamadı. Vatandaşların ihbarıyla kısa süre içinde olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kale Şubesi ekipleri, Ali Ökün’ü alevlerin içinden aldı ve diri diri yanmaktan son anda kurtardı.

SÜRÜCÜSÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Sürücü olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri kısa süre içinde otomobildeki yangını söndürdü. Otomobil tamamen yandı ve kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı