REKLAMI GEÇ

DÜNYA BARIŞI İÇİN KUDÜS’E YÜRÜYOR

DÜNYA BARIŞI  İÇİN KUDÜS’E YÜRÜYOR

Dünya barışı ve Hz. İsa’ya dua etmek amacıyla 17 ay önce Fransa’dan yürüyerek Kudüs’e yola çıkan İtalyan aktivist 31 yaşındaki Gustavo Ignacio, Denizli’nin Kale İlçesi’ne geldi. AK Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla tarafından bir gün misafir edilen Ignacio, tekrar yola koyuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2014 Perşembe, 17:01

Mehmet EKŞİM/ KALE (Denizli), (DHA)

Arjantin asıllı İtalyan Gustavo Ignacio, dünya barışı için geçen yıl Haziran ayında Fransa’nın Saint Jean Pied de Port şehrinden yola çıktı. Kudüs yolculuğu için 17 aydan bu yana yürüyen İgnacio, Denizli’nin Kale İlçesi’ne ulaştı. Bugüne kadar 8 bin kilometre yürüyerek 12 ayakkabı eskitip 23 kilo verdiğini söyleyen İtalyan aktivist, Kale Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kudüs’e giderek dünyanın barışa ve huzura kavuşması için bu yürüyüşe karar verdiğini söyleyen Gustavo İgnacio, her gittiği yerde misafir edildiğini ve kendisine ikramlarda bulunulduğunu belirtti. AK Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’ya da misafirperverliği için teşekkür eden Ignacio, Kudüs’te başta İsa Peygamber olmak üzere dünyanın barışa ve huzura kavuşması için dua edeceğini söyledi. Kale Belediye Başkanı Hayla, Ignacio’nun dünya barışı için attığı bu örnek adımın büyük bir cesaret olduğunu söyledi. Ignacio’yu Kale’de bir gece misafir eden Hayla, dünya barışı için yola çıkan İtalyan aktiviste yolculuğunda başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı