REKLAMI GEÇ

Kaledavaz Ovası şehitleri kitaplaştırıldı

Kaledavaz Ovası şehitleri kitaplaştırıldı

Denizli’nin Kale İlçesi’nin Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın talimatıyla Kale ve çevresinden PKK terörüne kurban giden 23 şehit için albüm kitap hazırlandı. Davaz Ovası Şehitler Albümü ve Şiir Kitabı adıyla basılan kitapta her şehit için Muhammet Kahraman’ın yazdığı birer şiir de bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2013 Cumartesi, 11:13

Denizli’nin en aktif ilçelerinden biri olan Kale’de Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın talimatıyla Kale Belediyesi tarafından yayınlanan şehitler albümü konuşuluyor.

Kale ve çevresinin Güneydoğu’da yaşamını yitiren şehitlerinin yer aldığı albüm, geçtiğimiz günlerde Kale Belediyesi Kültür Yayınları arasına girdi.

23 şehidin fotoğraf, özgeçmiş ve şehitlik bilgilerinin yer aldığı albümün adı, Davaz Ovası Şehitler Albümü ve Şiir Kitabı. Kabartma Türk bayraklı kapağa sahip kitapta Muhammet Kahraman’ın 23 ayrı şehit için yazdığı şiirler de şehit sayfalarının yanına yerleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti için can veren şehitleri bir kez daha ölümsüzleştirmek adına böyle bir yayın çıkardıklarını dile getiren Kale Belediye Başkanı Yarımca, “Ne yapsak onlara olan borçlarımızı ödeyemeyiz. Bizimkisi onlara duyduğumuz minnet ve şükranın kendimizce küçücük bir göstergesi” diye konuştu.

Yorumlar

İdris MUSLU   -  Bağlantı 5 Ağustos 2013, 08:56

BASKANIM TEBRİK EDİYORUM VE BİR YARENGÜMELİ OLARAK GURUR DUYDUM ÇALIŞMANIZDAN. AVUSTRALYA DAN SELAM VE SEVGİLER

halilkaya   -  Bağlantı 3 Ağustos 2013, 12:40

Başkanım yaptığınız iş tüm türkiyeye örnek olacaktır.teşekür ederim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı