REKLAMI GEÇ

Kale yüksekokul istiyor

Kale Belediye Başkanı Abdullah Karaayvaz ve ilçe halkı, Kale’ye giden Vali Hasan Canpolat’tan, ilçelerine yüksek okul yapılmasını talep etti.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2008 Perşembe, 01:00

Kale’de incelemelerde bulunan Vali Hasan Canpolat’tan, Kale halkı, ilçeye yüksek okul yapılmasını istedi. Vali Canpolat ve beraberindeki heyet, Kale’ye gelişlerinde Kaymakam Ömer Dağdeviren, Belediye Başkanı Abdullah Karaayvaz, daire müdürleri ve vatandaşlar tarafından “Yüksek okul istiyoruz” pankartları ve tezahüratlarla karşılandı. Kale Belediye Başkanı Abdullah Karaayvaz, “İlçemizin gerek altyapı, gerek konut ve gerekse sosyal alanda hiçbir eksiği yok. Bu yüzden yapımı tamamlanmak üzere olan Mustafa Şipar İlköğretim Okulu’nun Pamukkale Üniversitesi’ne tahsis edilerek ilçemize bir yüksekokul kazandırılmasını istiyoruz. Yine ilçe halkımız üç yıl içerisinde 24 derslikli bir okul yaptırmaya söz veriyor” diye konuştu.

CANPOLAT: KALE YÜKSEKOKULU HAK EDİYOR

Vali Canpolat, Kale halkının yüksek okul isteğinde haklı olduğunu belirterek, “Kale yüksekokul için her türlü altyapıya sahip. Dolayısıyla bir yüksekokulu hak ediyor. Halen yapımı süren bir yurt inşaatımız ve bitmek üzere olan bir okul inşaatımız mevcut. Şu anda Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ardıç, Ankara’da. Döndükten sonra bu konuyu değerlendireceğiz ve rektörümüzle birlikte tekrar bir inceleme yapmak için Kale’ye geleceğiz. Yüksekokul konusunda çok istekli olan Kale ilçemizin halkının taleplerini yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı