REKLAMI GEÇ

Kale’de veliler okudu

Kale’de veliler okudu

‘Kale Okuyor’ projesi kapsamında, Kale İlköğretim Okulu’nun 7/B sınıfındaki öğrencilerin velileri, ‘Okul Evde Başlar’ isimli kitabı okudu.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2011 Salı, 16:41

Kale’de, Kale İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından “Bizim Velilerimiz de Okuyor” projesi gerçekleştirildi. Projenin sorumluluğunu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ozan Sönmez yaptı. Sınıfındaki 18 veliye, Yazar Dr. Fatih Kalkınç’ın “Okul Evde Başlar” kitabını okuttu.

Proje sonunda ödül töreni yapıldı. Törene; İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, Şube Müdürü Ali İhsan Coşkun, Okul Müdürü İbrahim Zıblak, Okul Aile Birliği Başkanı Abbas Özekmekçi, veliler ve öğretmenler katıldı.

Proje Sorumlusu Ozan Sönmez, “Okul Evde Başlar kitabı, yaklaşık 300 sayfalık bir kitap. Bu kitabı velilerimiz 3 ay içinde okudu” dedi. Sönmez, bugün kitap üzerinde değerlendirme yapıp, katılanlara katılım belgesi vereceklerini ifade etti ve katkılarından dolayı okul idaresine ve velilere teşekkür etti.

Kale İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Zıblak, “Öğretmenimiz Ozan SÖNMEZ’e yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl örnek olarak 7/B sınıfındaki velilerimize düzenlediğimiz okuma saati programını, gelecek yıl tüm velilerimize uygulamayı düşünüyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, ” Velilerimizin ‘işim var, vaktim yok’ gibi mazeret üretmeden kitap okumaları örnek bir davranıştır. Kitap okumak, yeme-içme, gezme, televizyon izleme gibi bir ihtiyaç olmalı. Günlük nasıl yemek yemeyi unutmuyorsak, kitap okumayı da bu tür bir alışkanlık haline getirmeliyiz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Okuyor Projesi’nin bir ayağı olan Kale Okuyor Projesi’ne katkılarından dolayı, şahsım ve Kale Milli Eğitim Müdürlüğü adına okul idaresine, öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Tören, etkinliğe katılan velilere, katılım belgesi verilmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı