REKLAMI GEÇ

Kale’nin sertifikalı yetiştiricileri

Kale’nin sertifikalı yetiştiricileri

‘Büyükbaş Hayvanlarda Bakım ve Beslenme Teknikleri’ eğitimini tamamlayan Kale’li yetiştiriciler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2018 Salı, 11:58

Kale’de düzenlenen “Büyükbaş Hayvanlarda Bakım ve Beslenme Teknikleri” eğitimini tamamlayan yetiştiriciler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkan Vekili Muhammet Dönmez, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Prof. Dr. İsmet Türkmen, İdare Amirleri, STK temsilcileri, teknik personeller ve yetiştiriciler katıldı.

Beş gün süre ile Gökçeören Tarımsal Kalkınma Kooperatif üyesi ortaklarına ve Kale ve Tavas İlçe Müdürlüğü’nde görevli teknik personel ile Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinde görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Türkmen tarafından verilen eğitimlerde, işletmelerin ürettiği hayvansal ürünlerin kalitesinin artması, yemin verime dönüştürülmesinde üretime olan katkılarının artırılması, güvenilir gıdanın elde edilebilmesi, döl veriminin artırılması anlatıldı.

Yorumlar

Akaslan   -  Bağlantı 2 Ocak 2018, 19:55

Teşekkürler Murat kaymakamımıza, doğru tespit doğru çözüm, akıl diye buna derim. Allah razı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı