REKLAMI GEÇ

Mantar bir aileyi zehirledi

Mantar bir aileyi zehirledi

Kale’nin Ortatepe Mahallesi’nde, ormandan mantar toplayıp yiyen üç kişilik aile zehirlendi. Tedavi altına alınan aile fertlerinden birinin hayati tehlikesi sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2014 Çarşamba, 16:18

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Ortatepe Mahalle’de yaşayan 32 yaşındaki Ali Rıza Meydan, eşi 29 yaşındaki Serpil Meydan ile çiftin kızları 13 yaşındaki Gamzenur Meydan, dün öğle saatlerinde ormanlık alanda yenilebilir bir tür olan ‘çıntar’ zannettiği mantarlardan topladı. Aile akşam yemeğinde mantar sote yapıp yedi.

Yemekten sonra aile bireyleri fenalaşınca yakınları 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Zehirlenen Meydan ailesi, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Rıza Meydan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu, midesi yıkanan eşi ile kızının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar

KAMİL ÇETİNKÜNAR   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 08:23

DİZER GÖLGEDE KURUTUR 3-4 AY SONRA YERİM DAĞA GİTTİĞİMDE 2 ÇINKIYLA PİŞİRİR ÖĞLEN YERİM.İSTERSENİZ, ALIN GETİRİN BERABER YİYELİM EN İYİ TEKLİF BUDUR MANTARI DAHA DOĞRUSU ÇINTARI BİLEN YESİN. YİYEN UNUTAMAZ. BEN OTOBÜSLE DENİZLİ DEN MARDİNE OĞLUMA GND

KAMİL ÇETİNKÜNAR   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 08:18

MANTAR RESMİ HEM ÇOK KOLAY ELDE EDİLEBİLİR HEM DE BU SENE ELHAMDÜLİLLAH PAZARDA ÇOK ÇOK BULUNAN ÇINTAR RESMİ KOYABİLİRDİNİZ. BUNLARDAN ZEHİRLENEN BEN DAHA DUYMADIM GÖRMEDİM. 60 YILDIR, SABAH VE AKŞAM YERİM, HAŞLAR KURUTURUM, HAŞLAR BUZDOLABINA ATARIM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı