REKLAMI GEÇ

Narlı’nın içme suyu sorunu çözüldü

Narlı’nın içme suyu sorunu çözüldü

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Kale’nin Narlı Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sorununu 1.500 metrelik iletim hattı ile çözdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2019 Perşembe, 14:25

DESKİ, Kale’nin Narlı Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısını gidermek için bir süre önce başlattığı çalışmaları tamamlandı. DESKİ ekiplerinin içme suyu sıkıntısı yaşayan Narlı Mahallesi’nde yaptığı incelemede kuraklık nedeniyle mevcut içme suyu kaynaklarının debisinin azaldığını, bu nedenle de bölgede içme suyu sorunu yaşandığını tespit etti. Sorunun belirlenmesinin ardından çalışma başlatan ekipler, bölgede içme suyu kaynak çalışması yaptıktan sonra 1.500 metre içme suyu iletim hattı döşeyerek Narlı Mahallesi’nin içme suyu sorununu çözdü.

Narlı Mahallesi Muhtarı Ramazan Cinbaş, mahallelerinde mevsime bağlı su sıkıntıları olduğunu belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekiplerinin soruna hemen müdahale ettiğini belirtti. Çalışma ile mahallelerinin 50 yıllık içme suyu ihtiyacının karşılanabileceğine işaret eden Muhtar Cinbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı