REKLAMI GEÇ

Okulda öğrenciye darp iddiası Kale’yi karıştırdı

Okulda öğrenciye darp iddiası Kale’yi karıştırdı

Kale Yatu Otomotiv Hürriyet Ortaokulu’nda 8. sınıf öğrencisini okul müdürünün darp ettiği iddiası ilçeyi karıştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2019 Cumartesi, 13:36

Yatu Otomotiv Hürriyet Ortaokulu Müdürü B.K.nın 8. sınıf öğrencisini 12 yaşındaki R.İ.K.’yı darp ettiği öne sürüldü.

İddiaya göre, 8/B sınıfının kapı kolu henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yerinden çıktı. Sınıf başkanı R.K.İ., yerinden çıkan kapı kolunu alıp okul müdürüne götürmek üzereyken, okul müdürü B.K. elinde sopa ile sınıfa geldi.

Önce 12 yaşındaki kızın başına sopa ile vurduğu ileri sürülen okul müdürü daha sonra kapı kolunu yine R.K.İ.’nin kafasına doğru fırlattı.

Kalp hastası olduğu da öğrenilen sınıf başkanı kız öğrenci gözyaşı dökerken, okul müdürünün sınıfın kapısını kapattığı ve “Kimse sınıftan dışarı çıkmayacak, bu konu burada kapanmıştır” diyerek diğer öğrencileri tehdit ettiği öne sürüldü.

Öğrenci yaşananları sınıf öğretmenine anlattı. Okul çıkışı öğrenci ağabeyi tarafından hastaneye götürüldü. Kızın başına pansuman yapıldı, yaşananlardan akşam eve döndüğünde haberi olan anne N.Ş. konu yargıya taşındı, okul müdüründen şikayetçi oldu.

DİĞER VELİLER DE ŞİKAYETÇİ
İddialar, okuldaki diğer öğrencilerin velilerini de harekete geçirdi. İmza toplayan veliler okul müdüründen şikayetçi olacak. Milli Eğitim Müdürlüğü de müfettiş görevlendirdi ve soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı