REKLAMI GEÇ

2017 acıların izlerinin silindiği yıl olsun

2017 acıların izlerinin silindiği yıl olsun

Takvim yapraklarının sonuncusunu da bugün koparırken, 2016’da bölücü teröristlerin saldırında düzenlediği saldırılar ile Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimde verilen şehitler ve yaralananlar, ulusu derin acılarla yüz yüze bıraktı. Yeni yılın arefesinde verilen mesajlarda, acıların tekrar yaşanmaması, izlerinin silinmesi dilekleri ifade edilirken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2016 Cumartesi, 14:28

ALTIPARMAK: İLİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞALIM
Vali Ahmet Altıparmak, yeni yıl mesajında, geçmişe dair yapılan muhasebenin gelecek idrakinden yoksun bırakılmaması gerektiğini belirterek, “Bu çerçevede geride bıraktığımız bir yılın hatırlanması ve buradan çıkardığımız değerlendirmelerle önümüzdeki döneme, 2017 yılına, daha gerçekçi bir perspektiften bakma imkânı bulacağımızı düşünüyorum” dedi.

Denizli’nin başta huzur ve güvenlik olmak üzere, her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerin ve sivil toplum kuruluşlarının koordinasyon içinde çalıştığını vurgulayan Altıparmak, “ 2017 yılında da hep birlikte daha güzel bir Denizli için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kuşkusuz bu hususta Denizli’de yaşayan her bir vatandaşımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu anlayışla İlimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olmalıyız” diye konuştu.

ZOLAN: BÜYÜK PROJELERİN HAYATA GEÇİRİLECEĞİ YIL OLACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2017’nin tüm insanlığa ve ülkeye barış, huzur ve refah getirmesini dileyerek, “Denizli için başlattığımız birbirinden değerli projelerimizi, 2017 yılında hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Bu noktada yeni yılı bambaşka bir heyecan ve ümitle karşılıyoruz. Denizlimiz için büyük projelerin bir bir hayata geçeceği 2017 yılının şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tükenmeyen hizmet aşkımız ile yeni yılda da Denizli’ye çağ atlatacak önemli projelere imza atacağız. Denizli’mizin son yıllarda elde ettiği gelişmeye baktığımızda, hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiğini görüyoruz. Biz Denizlili hemşehrilerimizden aldığımız güç ile yapılamaz denilenleri yeni yılda da hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İLHAN’DAN TAM BAĞIMSIZ YARGI VE KUVVETLER AYRILIĞI VURGUSU
Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Bir an önce bitmesini dilediğimiz 2016’dan umutların tazelendiği yeni bir yıla merhaba diyoruz. Ümit ediyoruz ki; yeni yılda demokrasinin vazgeçilmezi olan hukukun üstünlüğü ilkesinin değeri çok daha iyi anlaşılır” diyerek, şunları kaydetti:

“Savunma hakkının özgürce, kısıtlama girişimlerine maruz kalınmaksızın uygulandığı, adil yargılanmaya ilişkin tüm kuşku ve endişelerin sona erdiği, tam bağımsız yargı ve kuvvetler ayrılığı ilkesinin tavizsiz ve eksiksiz hayata geçirildiği bir yıl diliyoruz. Biliyoruz ki; ekonomik ve sosyal gelişme ancak özgür bireyler ve özgür düşüncelerle gerçekleşebilir. Geride bıraktığımız yılda herkesin iliklerine kadar hissettiği mali sıkıntıların siyasi iradenin atacağı tutarlı ve planlı adamlarla son bulmasını diliyoruz.”

GÜRLESİN: 2017 GÜZELLİKLER GETİRSİN
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017 yılının ülkeye, Denizli’ye, Pamukkale’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde dileyerek, “Güzel umutlarla başladığımız 2016 yılında ilçe halkımızın ferahı için çok önemli çalışmalara imza attık. Türkiye genelinde örnek olacak birçok projeyi hayata geçirdik. Pamukkale Belediyesi olarak sağlık, eğitim, güvenlik ve sosyal belediyecilik konusunda halkımızın yaşamını kolaylaştıracak projelerimiz başarıyla devam ediyor. Türkiye’de bir ilk proje ile Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi başta olmak üzere bir çok projemiz tamamlandı ve devam eden projelerimiz gelecek yıl içinde tamamlanacak. Biz halkın bize verdiği emaneti en iyi şekilde yine halka hizmet olarak veriyoruz. 2017 yılında bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

SUBAŞIOĞLU: 2017 BARIŞ, HUZUR VE REFAH GETİRSİN
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2017’nin ülkeye, millete, tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve refah getirmesini dileyerek, “2016 yılı Merkezefendi’miz için yeniliklerin ve değişimin yılı oldu. İlçemizin her mahallesine dokunduk. Sosyal ve yapısal projelerimizle ‘marka belediye’ olma yolunda emin adımlarla yürüyen Merkezefendi Belediyesi, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için bütün ekibiyle gece gündüz çalışıyor. Bu hedeflerimizi ve çalışmalarımızı 2017 yılında da büyüterek devam ettireceğiz. Yeni yıl hem sosyal hem kültürel hem de yapısal anlamda daha büyük projelere imza atacağımız bir yıl olacak” diye konuştu.

ERDOĞAN: ZOR GÜNLER YAŞADIK
Ekonomik gelişmeleri değerlendiren Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Türkiye, 2016 yılında zorlu günler yaşadı. Ülkemiz maalesef, terör olayları ve FETÖ’ nün darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştır. 15 Temmuz işgal girişiminden sonra ekonomik olarak ülkemizin çökmesini bekleyenler, 18 Temmuz sabahı ne kadar yanıldıklarını görmüşlerdir. İşgal girişimi başarılı olamayınca bu kez terör saldırıları ve ekonomik manipülasyonlar devreye sokulmuştur. Fakat Türkiye ekonomisi, tüm olaylar karşısında dimdik ayakta olduğunu göstermiştir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu