REKLAMI GEÇ

2019 BÖYLE GEÇTİ – 2

2019 BÖYLE GEÇTİ – 2

2019 yılında Denizli’ye dair haber konusu olan her alanda okuyucularını bilgilendirmeye çalışan denizlihaber.com, her yıl olduğu gibi bu yılında en fazla okunan haberleri derledi ve okuyucuları için bir araya getirdi. 1 Ocak-31 Aralık 2019 tarihleri arasındaki ortaya çıkan ziyaretçi ve görüntülenme sayımız ise denizlihaber.com ailesinin gururu oldu. 178 BİNDEN FAZLA İÇERİĞİ GÖRÜNTÜLENDİ 1 Ocak-31 Aralık 2019 analitik verilerine göre, Denizlihaber.com 2 milyon 368 binden…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2019 Salı, 11:09

2019 yılında Denizli’ye dair haber konusu olan her alanda okuyucularını bilgilendirmeye çalışan denizlihaber.com, her yıl olduğu gibi bu yılında en fazla okunan haberleri derledi ve okuyucuları için bir araya getirdi. 1 Ocak-31 Aralık 2019 tarihleri arasındaki ortaya çıkan ziyaretçi ve görüntülenme sayımız ise denizlihaber.com ailesinin gururu oldu.

178 BİNDEN FAZLA İÇERİĞİ GÖRÜNTÜLENDİ
1 Ocak-31 Aralık 2019 analitik verilerine göre, Denizlihaber.com 2 milyon 368 binden fazla noktadan yaklaşık 9 milyon 750 bin ziyaret aldı. Bu ziyaretlerde 178 binden fazla içeriği toplamda 26 milyon 750 bin görüntüleme aldı.

161 ÜLKE ve 5401 FARKLI ŞEHİRDEN TAKİP EDİLDİ
2019 yılı boyunca 9 binden fazla haber ve köşe yazısı ile Denizli’nin ve Denizlililerin altında imzası bulunan tüm gelişmeleri okurlarına, doğru, tarafsız, ilkeli ve güvenilir bir şekilde sunan Denizlihaber.com, dünya genelindeki 161 ülke ve 5 bin 401 farklı şehirden takip edildi. Denizli’de olup bitenleri dünyaya, dünyada olup biten Denizli ile ilgili olayları ise hemşerilerine duyurdu.

OCAK

DENİZLİ SON 55 YILIN EN SOĞUK GÜNÜNÜ YAŞADI

Denizlihaber.com okurları 2019 yılının ilk ayında en fazla hava durumu ile ilgili haberleri takip etti. Okuyucularımız yağmur, kar ve dolu ile ilgili meteorolojik olayları içeren haberleri yakından takip ederken, “ Denizli son 55 yılın en soğuk gününü yaşadı” başlıklı haberimiz ise 19 bin 448 kişi tarafından okundu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/kent-genel/denizli-son-55-yilin-en-soguk-gununu-yasadi/

ÇAMLIKTA BAŞINDA POŞETLE ÖLÜ BULUNDU
KİMLİĞİ ŞOK YARATTI ALTINDAN DRAM ÇIKTI

Ocak ayının en fazla okunan haberlerinden bir diğeri ise Çamlık’ta başında poşet ve yanında çakmakla ölü bulunan 27 yaşındaki Nevzat Atik’in haberi oldu. Bu haberin andından denizlihaber.com Nevzat Atik’in Harp Okulu’nda öğrenciyken darbe girişiminin ardından tutuklandığını, 19 ay cezaevinde kaldıktan sonra beraat ettiği ve mahkemede verdiği ifadesini yayınlamış, olayın ardında aslında bir dram yattığını okuyucuları ile paylaşmıştı. İşte “Kimliği şok yarattı, altından dram çıktı” başlığı ile yayınlanan bu haberimiz ise 14 bin 603 kişi tarafından okundu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/yasam/darbe-ve-feto/camlikta-basinda-posetle-olu-bulunan-gencin-kimligi-sok-etti-nevzat-atik-harp-okulunda-ogrenciyken-fetoden-tutuklanip-19-ay-tutuklu-kaldiktan-sonra-beraat-etmis/

ŞUBAT

ZEYBEKCİ’DEN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Şubat 2019’un en fazla okunan haberi ise eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduktan sonraki seçim çalışmaları sırasında yaptığı bir sosyal medya paylaşımı oldu. Zeybekçi paylaşımında “Sokaklarında büyüdüğüm, çocukluğum ve gençliğimin güzel zamanlarını geçirdiğim Tire Duatepe Mahallesi’nde komşularım ve hemşerilerimle beraberiz” diye yazdı. İşte bu paylaşım Zeybekçi’nin “Hani Tavas’ta büyümüştü” açıklamalarını hatırlattı ve bu haberi 11 bin 974 kişi takip etti.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/secim-2019/ak-parti-secim-2019/zeybekci-cocuklugumun-gectigi-yer-diye-paylasim-yapti-denizli-saskina-dondu/

HAYATININ BAHARINDAYDI, ÖLÜMÜ YÜREKLERİ PARÇALADI

Denizlihaber.com okuyucuları Şubat ayında en fazla hayatının baharında yaşama veda eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Soner Moran’ın 17 yaşındaki kızı güzeller güzeli
Selen Moran’ın haberini takip etti. Bu herkes için üzücü haberi 10 bin 646 kişi okudu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/kent-genel/hayatinin-baharindaydi-olumu-yurekleri-parcaladi/

MART

DENİZLİ HABER YEREL SEÇİM 2019

Herkesin tahmin edebileceği gibi Mart ayında denizlihaber.com okuyucuları yerel seçim yarışını yakından takip etti. Seçim gününe kadar partilerin ve adayların yaptığı çalışmaları yakından takip eden ekibimiz, seçim ile ilgili her detayı siz okurlarımızla paylaşmaya çalıştı. 31 Mart günü sandıkların açılıp oyların sayılmaya başlamasıyla birlikte sonuçları dakika dakikasına “Denizli Haber Yerel Seçim 2019) başlığıyla paylaştığımız canlı yayın panelimiz Mart ayının en fazla tercih edilen link oldu. Ancak bu linkler arasında Merkezefendi Belediye Başkanlığı yarışının linki daha fazla ilgi çekti. Bu link 83 bin 975 kez tıklandı.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/secim2019/?ilce=MERKEZEFEND%C4%B0

ACIPAYAM 5.8 ŞİDDETİNDEKİ DEPREMLE SALLANDI

Seçim heyecanının sürdüğü o günlerde Denizli şiddetli bir depremle sarsıldı. İnsanlar sokaklara koştu ve sarsıntının şiddeti ile büyük bir panik yaşadı. Sarsıntının üzerinden hemen Kandilli Rasathanesi ile AFAD deprem bilgilerini paylaştı. Merkez üssü Acıpayam olan depremin 5.8 şiddetinde yaşandığı belirtildi. Daha sonra bölgeden hasar raporları paylaşıldı. Bu haberin sayfamızda yer alması ile 13 bin 76 kişi haberimizi okudu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/acipayam/depremin-yarattigi-hasar-ortaya-cikiyor-yikilan-evler-var/

NİSAN

YEREL SEÇİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Mart ayında seçim yarışlarını yakından takip eden denizlihaber.com okuyucuları Nisan ayında da nerede hangi partinin adayı seçilmiş? Kim başkan olmuş? Sorularının yanıtını yine “Denizli Haber Yerel Seçim 2019” panelinde aradı. Bu kez okuyucular 60 bin 436 kez Büyükşehir Belediye yarışının sonuçlarının bulunduğu linke giriş yaptı ve hangi parti adayının ne kadar oy aldığının sayısal değerlerini takip etti. Nisan ayı boyunca gündemi yine siyaset meşgul etti ve en fazla okunan haberleri de yine seçim haberleri oldu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/secim2019/

KOİ KOLİ EVRAK TAŞINDI

Denizlihaber.com okuyucularının Nisan ayı içinde en fazla okuduğu haber ise AK Parti’nin Merkezefendi Belediyesi’ni CHP’ye kaptırmasından sonra belediyede yaşanan gelişmeler oldu. Başkanlığı kazanan CHP’li Şeniz Doğan’ın mazbatasını alıp göreve başlaması beklenirken, Merkezefendi Belediyesi’nden araçlara yüklenen ve taşınan koli koli evraklar gündeme oturdu. Konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatacak net açıklamalar yapılmasa da okuyucularımızdan 20 bin 566 kişi bu haberi okudu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/merkezefendi/merkezefendi-belediyesinde-koli-koli-evrak-tasiniyor/

MAYIS

TEKSTİLCİNİN KAÇIRILMASI YALAN ÇIKTI

Mayıs ayının en fazla okunan haberi, Sarayköy’de bir tekstilcinin kaçırıldığı haberi oldu. Bulunduktan sonra kaçırılmadığı eşi ile yaşadığı kavgadan sonra evi terk ettiği öğrenilen tekstilcinin bu haberini, 10 bin 504 okuyucumuz takip etti.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/saraykoy/saraykoyde-tekstilcinin-kacirilmasi-yalan-cikti/

HAZİRAN

KEPENEK HONAZ’I AÇIK ARA KAZANDI

31 Mart Yerel seçimlerinde iptal edilen ve yenilenen Honaz Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakının adayı Turgut Devecioğlu ile Millet İttifakının adayı Yüksel Kepenek arasında yaşanan başkanlık yarışının sonucu ayın en fazla okunan haberi oldu. Yüksel kepenek oy sayımlarından sonra 8’den bire düşen oy farkından sonra ikinci seçimde farkı 2 bin 337 oya çıkardı ve Belediye Başkanı seçildi. Bu haber tam 14 bin 195 kez okundu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/secim-2019/genel-secim-2019/kepenek-honazi-acik-ara-kazandi/

DUAYEN İŞ ADAMI ESAT SİVRİ VEFAT ETTİ

Denizli’nin duayen iş adamlarından Esat Sivri’nin vefat haberi, Haziran ayının en fazla okunan ikinci haberi oldu. Didim’deki evinde mide kanaması geçiren ve ambulansla hastaneye kaldırılırken kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Esat Sivri’nin vefat haberini 13 bin 490 kişi takip etti.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/yasam/insan/denizlinin-duayen-isadami-esat-sivri-hayatini-kaybetti/

TEMMUZ

BİR OĞLUNU ODAYA KİLİTLEDİ, DİĞERİNİ ALIP GİTTİ

Denizlihaber.com okuyucuları Dokuzkavaklar Mahallesi’nde iki çocuk annesi bir kadının bir oğlunu odaya kilitleyip, diğerini de yanına alarak ortadan kaybolması yönünde yapılan habere kilitlendi. Kadının kocasının “Evi terk etme nedenini henüz anlayamadım. Ama eve geldiğimde büyük oğlum odada kilitliydi” dediği olayın haberini 34 bin 699 kişi okuyup takip etti.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/pamukkale/bir-oglunu-odaya-kilitledi-digerini-alip-gitti/

LAVANTA TARLASI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Denizli’de bir iş adamının eşi için Acıpayam’da dağlık bir alanda 50 dönüm arazi üzerinde oluşturduğu lavanta tarlası, ayın en fazla okunan haberlerinden oldu. Okuyucularımızdan 14 bin 990 kişi bu haberi takip edip, detayları öğrenmek istedi.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/acipayam/kus-ucmaz-kervan-gecmez-bir-yer-lavanta-tarlasiyla-popiler-oldu/

HAK ETMEYENE BOL BOL ÖDEME YAPMIŞLAR

Yerel seçimlerden sonra Pamukkale Belediyesi’nde geçmiş dönemde yapılan iki ayrı kültün merkezi ihalesinde yüklenicileri firmalara hak etmedikleri halde ödeme yapılması konusundaki haber büyük ilgi görmüş. Bu haber tam 13 bin 667 kez denizlihaber.com takipçileri tarafından okunmuş.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/pamukkale/pamukkale-belediyesinde-hak-etmeyen-firmaya-bol-bol-odeme-yapilmis/

AĞUSTOS

KUTSAL TOPRAKLARDA HAKK’A KAVUŞTU

Hacı olmak için kutsal topraklara giden Kaleli 70 yaşındaki Necati Önür’ün dönüş yolculuğuna hazırlanırken kalp krizi geçirip hayatını kaybetmesi Ağustos ayının en fazla okunun haberi oldu. Eşi Mevlüde Önür ile hacca giden Necati Önür’ün hacı olduktan sonra hayatını kaybettiği yönündeki haberi tam 27 bin 190 kişi okudu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/kale/denizlili-haci-mekkede-hayatini-kaybetti/

VAHŞET! KADININ ŞAH DAMARINI KESTİ

Kadın cinayetlerinin yoğun olarak gündeme geldiği günlerde İncilipınar Mahallesi’nde eşi ile boşanmak üzere olan 2 çocuk annesi Hafize Kurban’ın kocası tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü yönündeki haber, okuyucularımızın takibine girdi. Bu haberi kısa süre içinde 21 bin 137 kişi okudu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/yasam/polis-adliye/eski-kocasi-bogazindan-bicakladi/

EYLÜL

15 YAŞINDAKİ ÇOCUK İŞÇİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Eylül ayında üzücü bir olay okuyucularımızın en fazla okuduğu haber olarak karşımıza çıktı. Merkezefendi’nin Şemikler Mahallesi’nde yaşanan olayda 15 yaşındaki çocuk işçi Ulaş Kayacan, ürün rafı ile asansör arasında kalarak hayatını kaybetmişti. Bu haber çocuk işçiler üzerine yapılan yüzlerce üzücü haber arasında tarihteki yerini alırken okuyucularımız bu haberi 10 bin 141 kez okudu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/merkezefendi/15-yasindaki-cocuk-isci-feci-sekilde-can-verdi/

EKİM

TALİHSİZ TALİHLİ

Sayısal lotonun 31 Ağustos 2019 çekilişinde 1 milyon 525 bin lira olan büyük ikramiyeyi kazanan talihli Honazlı Mehmet Alışık’ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği haberi denizlihaber.com okuyucularının ekim ayında en fazla okuduğu haber oldu. Bu haber tam 25 bin 92 kişi tarafından takip edildi.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/yasam/insan/sayisal-loto-talihlisi-mehmet-alinisik-kalbine-yenildi/

30 KİŞİ BİRBİRİNE GİRDİ

Mehmetçik Mahallesi Mustafa Alper Caddesi üzerinde iki grup arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönmesi ve olayda bir kişinin bıçaklanarak yaralanması ekim ayının ikinci çok okunan haberi oldu. Bu haber hakkındaki gelişmeleri öğrenmek isteyen 13 bin 821 kişi haberi okudu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/pamukkale/denizlide-30-kisi-birbirine-girdi-1-kisi-bicaklandi/

KASIM

OTOBÜS SEFERİNDE REZALET

Ankara’dan Denizli’ye hareket eden ülkenin en bilindik markalarından birine ait şehirlerarası yolcu otobüsünde yaşananlar, okunma sayısı açısından adeta hit oldu. Muavini ile ikinci kaptanı olmayan ve hareketinden sonra Denizli’ye kadar hiç mola vermeyip sürat limitlerini de aşan otobüste yolcuların yaşadıklarını içeren haberimiz 42 bin 572 okul topladı.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/yasam/yasam-genel/ankaradan-yolcu-getiren-otobusu-tek-kaptanla-mola-vermeden-denizliye-geldi/

VERGİ REKORTMENLERİ AÇIKLANDI
SABANCI’LI, ACUN ILICALI’YI VE KONUKOĞLU’NU SOLLADI

Denizlihaber.com okurları kasım ayında en çok 2018 yılı vergi rekortmenleri haberini okudu. İlk yüz içine giren Özçınar Mermer’in sahibi Selahattin Çınar, 17 milyon 242 bin 191 net vergi ile Sabancı, Acun Ilıcalı ve Abdülkadir Konukoğlu gibi güçlü isimleri arkada bırakması ilgi çekti. Bu haberimiz 15 bin 396 kişi tarafından takip edildi.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/ekonomi/ekonomi-genel/vergi-rekortmenleri-aciklandi-ilk-100de-denizlili-bir-dev-var/

ARALIK

DAĞDAN KOPAN DEV KAYA SAHAYA DÜŞTÜ

Honaz’ın Aşağı Dağdere Mahallesi’nde dağdan kopan dev kaya parçasının yuvarlanıp evlerin bulunduğu bölgeye 50 metre kala durduğu yönündeki haberimiz, Aralık ayının en fazla okunan haberi oldu. Yürekleri ağza getiren olayın haberini tam 23 bin 18 denizlihaber.com okuyucusu takip etti.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/denizli/honaz/honazin-asagidagdere-mahallesinde-dagdan-kopan-dev-kaya-parcasi-yurekleri-agizlara-getirdi/

YUSUF KATRANCI HAYATINI KAYBETTİ

Denizli iş dünyasının önde gelen ailelerinden Katrancı Ailesi’nden 38 yaşındaki Yusuf Katrancı’nın hayatını kaybettiği yönündeki haberimiz yılın son ayında en fazla takip edilen haber oldu. Genç yaşta hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası Yusuf Katrancı’nın vefat haberi 19 bin 154 kişi tarafından okundu.

TEKRAR HATIRLAMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN
https://www.denizlihaber.com/yasam/insan/yusuf-katranci-hayatini-kaybetti/

Yorumlar

Muhlis   -  Bağlantı 31 Aralık 2019, 17:09

Yaz boyunca Malezya’daydım ama aklıma Denizli geldiğinde ilk açtığım internet sitesi DenizliHaber oldu. Denizli’nin en iyi haber sitesi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu