REKLAMI GEÇ

3 İLÇEYE YENİ KAYMAKAM

3 İLÇEYE YENİ KAYMAKAM

Denizli’nin üç ilçesinin kaymakamları değişti. Bekilli, Bozkurt ve Çardak ilçelerine atanan 3 kaymakam görevlerine başladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 9 Mart 2016 Çarşamba, 15:34

Bekilli, Bozkurt ve Çardak’ın yeni kaymakamları göreve başladı. Bozkurt kaymakamı Tevfik Kumbasar’ınr görev süresinin dolmasıyla boşalan makama Çorum’dan kaymakam Önay Altuntaş vekaleten atandı.

denizli-yeni-kaymakamlar-gorevlerine-basladi-bozkurt1988 yılında Ankara’da dünyaya gelen Altuntaş, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Üniversiteyi Çankaya Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü birincilikle bitirdi, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İİBF’nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ve Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulunda Adalet okudu. Eğitimini tamamlamasının ardından İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünde göreve başlayan Altuntaş, Kaymakamlık Sınavını kazanarak Eylül 2015’te Çorum Valiliğinde staja başladı. Altuntaş, Bozkurt Kaymakam Vekili olarak görevine getirildi.

denizli-yeni-kaymakamlar-gorevlerine-basladi-cardak

ÇARDAK’A MEHMET DENİZ ARABACI ATANDI
Çardak Kaymakamı Yavuz Kartal’ın Ankara’ya eğitime gitmesiyle yerine Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı atandı. Arabacı, Konya’nın Kamandan ilçesinden görev yapıyordu.

Manisa’nın Akhisar ilçesi dünyaya gelen Arabacı, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mülki idare amirliğine başlayan Arabacı, Manisa Valiliği, Didim Kaymakamlığı ve Kaman Kaymakamlığında stajlarını tamamladı. Arabacı, 7 Mart’ta Çardak’ta görevine başladı.

denizli-yeni-kaymakamlar-gorevlerine-basladi-bekilli

BEKİLLİ’YE ÖNDER KOÇ ATANDI
Bekilli Kaymakamlığını vekaleten yürüten Abdullah Huzeyfe Çakmak’ın, Ankara’daki görevleri dolayısıyla ayrılmasının ardından yerine Önder Koç atandı. Kars doğumlu olan Koç, 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Edirne’de kaymakam adayı olarak görevine başlayan Koç, 7 Mart’tan bu yana Bekilli Kaymakam Vekilliği görevini yürütüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu