REKLAMI GEÇ

79. yıl anısına konser

79. yıl anısına konser

Denizli Belediyesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 79. yıl dönümünde, anma konseri düzenledi. Konser, sanatseverlerden büyük beğeni aldı.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2010 Cuma, 18:04

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konseri, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, belediye eski başkanlarından Ziya Tıkıroğlu, Konservatuvar onursal başkanı Sezai Günalp, protokol ile çok sayıda sanatsever izledi.

Denizli Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne aldığı konseri şef Erol Çifçi yönetti. 2 bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, koro üyeleri Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği birbirinden güzel eserleri seslendirdi. 11 eserin yer aldığı konserin ilk bölümünde, koristler izleyenlerden tam not aldı.

Konserin 2. bölümünde ise TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Elif Güreşçi sahne aldı. Sanatçı Güreşçi, sanat müziği eserlerini dinleyenler için seslendirdi. Konser yaklaşık 3 saat sürdü. Vali Erkmen ve başkan Zeybekci, konser sonrası sanatçı Güreşçi ve şef Erol Çifçi’ye çiçek sundu. Başkan Zeybekci, Ulu Önder Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin üzerinden 79 yıl geçtiğini kaydederek, ‘Atatürk, bizlere muasır medeniyet seviyesine ulaşmak gibi bir hedef gösterdi. İnşallah onun gösterdiği hedefe de ulaşacağız. Atatürk’ün ziyaretinde, O dönem Cumhurbaşkanlığı’ndan gönderilen faksta 50 kişi için yemek ve yatak için yardım istenmiştir. Şimdi ise Denizli’miz binlerce kişiyi ağırlayacak konuma ulaşmıştır’ dedi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen de, anma konseri için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu