REKLAMI GEÇ

ADM EDAŞ kalitesini yine belgeledi

ADM EDAŞ kalitesini yine belgeledi

ADM Elektrik Dağıtım Şirketi bünyesinde sürdürülen “Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri” denetimlerinden tam not altı. ADM EDAŞ, elde edilen başarı ile kalitesini bir kez daha belgeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2015 Pazartesi, 14:27

ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, kendi bünyesinde entegre ettiği, “Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri” çalışmalarına yönelik olarak 3 gün süren bir denetime tabi tutuldu. Faaliyet bölgesinde sunmuş olduğu hizmetlerde sürdürülebilirlik, güvenli çalışma ortamı, çevreye duyarlılık, konularına önem veren ADM EDAŞ, Entegre Yönetim Sistemleri konusunda ne denli ilerlediğini denetimin olumlu sonuç vermesiyle tescillemiş oldu.

ADM EDAŞ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen denetim sonuç toplantısına ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyeleri başta olmak üzere diğer birim yöneticileri, denetimi gerçekleştiren USB şirketi (Ulusal Sistem Belgelendirme) temsilcileri katıldı.

Denetim sonucuyla ilgili açıklamalarda bulunan USB Genel Müdürü Nesrin Serin, ISO 9001 kalite, ISO 14001 çevre, OHSAS 18001 iş sağlığı & güvenliği ve ISO 10002 müşteri memnuniyeti yönetim sistemleri çerçevesinde üç günlük bir denetim gerçekleştirdiklerini belirtti.

Aydın, Muğla ve Denizli İllerinde, Söke, Ortaca ve Çivril ilçelerinde denetim yapıldığını ifade eden Serin, ADM EDAŞ’ın sektöründe her yıl daha büyük yenilikler gerçekleştiren bir şirket olarak örnek teşkil ettiğini söyledi. Yapmış oldukları incelemelerde öne çıkan noktalar konusunda şirketin üst düzey yöneticilerine bilgi veren Serin, denetimlere katılarak 3 gün boyunca kendilerine eşlik eden Yönetim Temsilcisi Elvan Yazıcı’ ya, ekibine ve denetim sırasında kendilerine yardımcı olan ADM EDAŞ çalışanlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından değerlendirme yapan ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyesi Recep Cihangir ise şirket olarak sahip olunan Kalite, Çevre, İSG ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri belgelerinin önemine ve çalışmalar kapsamında özellikle süreklilik konusunda büyük bir hassasiyet taşıdıklarını belirterek, şirket olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu