REKLAMI GEÇ

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Huzurevi’ni ziyaret etti

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Huzurevi’ni ziyaret etti

Denizli İl Müftülüğü 1-7 ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” için etkinliklerini sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2018 Cumartesi, 13:47

Son etkinlikte Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret heyetinde İl Müftüsü Mehmet Işık’ın eşi Hamiyet Işık, Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Aliye Arslan’dan oluştu.

Ziyarette konuşan ve yaşlanmanın ilahi bir karar ve kaçınılmaz bir netice olduğunu söylen İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat, “Kerim kitabımızda bu gerçek şöyle dile getirilmiştir. ‘Kime uzun ömür verirsek, onu yaratılış itibariyle tersine çeviririz (gücünü azaltırız) Hala düşünmeyecekler mi?’ Ölüm hariç her şeyin devası vardır ama yaşlılık da ilahi bir kaderdir. İnsanın, ilgiye ve ihtimama muhtaç olduğu zaman dilimi olan yaşlılık dönemidir. Zira yüce dinimiz İslam, insanın birtakım mahrumiyetler yaşadığı/yaşayacağı yaşlılık dönemini tüm gerçekliğiyle önümüze sunmakta ve kişiye, bir gün kendisinin de aynı dönemi yaşayacağını hatırlatarak, yaşlılara gereken değeri vermeyi ve muhtaç oldukları ihtimamı göstermeyi bir “Allah emri” olarak telkin eden bir dindir.” dedi.

Diğer taraftan Huzurevi Müdürü Hatice Temel de, yapılan program ve ziyaret nedeniyle teşekkür ettiğini belirtti. Program heyetin, merkezde kalanlara çeşitli ikramların yapılmasıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu