REKLAMI GEÇ

“AK BELEDİYECİLİK TAVAS’IN TAMAMINA YAYILACAK”

“AK BELEDİYECİLİK TAVAS’IN TAMAMINA YAYILACAK”

Tavas Merkez ile Karahisar’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarına katılan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Tavas Merkez’in AK Parti döneminde bölgenin en modern ilçelerinden biri haline geldiğini belertti.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2014 Perşembe, 16:33

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Tavas ilçe merkezindeki AK Parti Tavas Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Açılışta, AK Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Turhan Veli Akyol ile Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay’ın da hazır bulundu.
denizli-tavas-osman-zolan-ic-1

“TAVAS TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL İLÇELERİNDEN BİRİ OLACAK”
AK Parti dönemiyle birlikte Tavas ilçe merkezinin Ak belediyecilik anlayışıyla tanıştığını ifade eden Osman Zolan, bu dönemde tıpkı Denizli Merkez gibi Tavas Merkez’in de çağ atladığını vurguladı. Tavas’ta hayal bile edilemeyecek güzelliklere imza atıldığını söyleyen Zolan, “Tavas bizim dönemimizde bölgenin en modern ilçelerinden biri haline geldi. Altyapısı, üst yapısı, yeşil alanları, kavşakları ve meydanları büyük ölçüde tamamlandı. Ancak yeter mi? Elbette yetmez. Tüm Denizlimiz için olduğu gibi, Tavasımız için de hedeflerimiz ve hayallerimiz çok büyük. Bu hedeflerimize de yine sizlerle birlikte, Tavas Belediye Başkan Adayımız Turhan Veli Akyol kardeşimle birlikte el ele, gönül gönüle vererek ulaşacağız. Bizim hedefimiz Tavasımız’ın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olması. Bunu da birlikte başaracağız” dedi.

“KARAHİSAR, ARTIK ‘AKHİSAR’ OLACAK”
Tavas Merkez’den sonra Karahisar’daki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına geçen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve beraberindekiler, burada da yoğun bir kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.
denizli-tavas-osman-zolan-ic

Burada yaptığı konuşmada Denizli Merkez ve Tavas Merkez’deki hizmetlerin Karahisar ile ilçeye bağlı diğer belde ve köylere de hızlı bir şekilde yayılacağını anlatan Osman Zolan, hayata geçirecekleri hizmetlerle Karahisar’ın adeta ‘Akhisar’ olacağını dile getirdi. Tavas Merkez gibi Karahisar’ın da hak ettiğini alacağını belirten Osman Zolan, şunları söyledi: “Görüyorum ki Karahisar çoktan kararını vermiş. Önümüzdeki dönemde Karahisarlı hemşehrilerimizin yüzü gülecek. Biz siyaseti daima milletimize hizmet etme sanatı olarak görüyoruz. Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. Şükürler olsun ki bizim aynamız Denizli. Denizlimiz’e bakın, Karahisar’ın ve Tavas’ın geleceğini hayal edin. Ak belediyecilik anlayışımız sayesinde Karahisar’da yakacağımız güleryüzle hizmet ışığı asla sönmeyecek. Buradan Karahisarımız’a da bir müjde vermek istiyorum. Burada belediyenizin yaptırdığı ve atıl olarak duran binayı yeniden düzenleyerek çeşitli kurslar vereceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu