REKLAMI GEÇ

AK Partili başkandan Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya skandal tepki

AK Partili başkandan Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya skandal tepki

31 Mart yerel seçimlerinden sonra bugün ilk kez toplanan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, skandal bir tepkiye sahne oldu. Ak Partili Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, Kılıçtaroğlu’na yapılan saldırı için “Hak etti” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2019 Pazartesi, 15:54

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, seçimlerden sonra bugün ilk toplantısını yaptı. Ancak yapılan ilk meclis toplantısı skandal bir tepkiye sahne oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı için Ak Partili Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, saldırıyı onaylarcasına “Hak etti” dedi.

Büyükşehir meclis toplantısı her zamanki gibi başkanı Osman Zolan’ın konuşması ile başladı. Zolan’ın konuşmasının ardından söz alan CHP Meclis Grup Başkan Vekili Erhan Türkmenoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde uğradığı saldırıyı kınayan bir konuşma yaptı. Meclis Başkanı Osman Zolan bu konuşmanın yerinin Büyükşehir Belediye Meclisi olmadığını, burada Denizli’nin sorunları ve çözüm yollarının görüşülmesi olduğunu belirtmeye çalıştığı sırada, skandal tepki geldi.

AK Partili meclis üyelerinin bulunduğu sıralardan Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, Kılıçdaroğlu’nun uğradığı saldırıyı onaylarcasına “Hak etti” demesi mecliste gerginliği artırdı. Araya yine Başkan Osman Zolan girdi ancak, Halil Ayhan, “Hak etti” kelimesini ikinci kez yeniledi.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 23 Nisan 2019, 21:15

hiç yakışmı agzına çok ayıp ayıp nerdeyse sevincten agzın kulaç kulaç bir gün olur biride sana bir tokat atarsa sanada derler hak etmiş diye aklına bu sözlerin gelsin kem söz sahibine aittir yazık …!!!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu