REKLAMI GEÇ

AK Partili gençlerden Zolan’a ziyaret

AK Partili gençlerden Zolan’a ziyaret

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yeni Seçmen Birimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Teknoloji ve bilimin yanında milli ve manevi değerlerimizle donanmış bir genç, gelecekte ülkemizi daha iyiye götürecek olan gençtir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2017 Pazartesi, 16:44

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yeni Seçmen Birimi Başkanı Abdülkadir Ünal ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Başkan Zolan’a teşekkür eden Ünal, “Bizler yenilenen bir yapıyla kolları sıvadık. Gençler de sağ olsun her türlü desteği ve emeğini veriyor. Biz de elimizden geldiğince koşturuyoruz” dedi.

Ziyaret dolayısıyla büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Zolan ise, “Teknoloji ve bilimin yanında milli ve manevi değerlerimizle donanmış bir genç, gelecekte ülkemizi daha iyiye götürecek olan gençtir. Gençlik aslında hazinedir. İnşallah sizler o hazinenin parçaları olarak bizden daha iyi olacaksınız. Bizler de Allah’ın izniyle her türlü imkanı sizlere vereceğiz” diye konuştu.

“TÜM DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Başkan Zolan, “Saatinizi, gününüzü, vaktinizi planlı ve bilinçli bir şekilde kullanarak, varacağınız hedefe doğru yollar çizmelisiniz. Yorulmadan, hiç durmadan yürümek; çoğu zaman da koşmak gerekir. İnşallah ülkemiz o hedeflere varacak. O güzelliğe hep birlikte ulaşacağız. Siz yetenekli gençlersiniz. Başladığınız yer milletin derdiyle dertlenmekti ki, bu çok önemli. ‘Bu ülkeye bu millete ne verebilirim, nasıl katkı yapabilirim, ben de bu işin içinde olmalıyım’ diyen bir genç zaten olayı çözmüş, her şeyin farkına varmış bir gençtir. İnşallah vatanımıza, bayrağımıza, inancımıza ve tüm değerlerimize sahip çıkacağız. Ama bilim ve teknolojiyle de donanacağız. Ondan gayrisi çalışmak, okumak ve yürüyüşe katılmaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu