REKLAMI GEÇ

AK Partili gençlerden Zolan’a ziyaret

AK Partili gençlerden Zolan’a ziyaret

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. “Gençlik yoksa gelecek yoktur” diyen Başkan Zolan, “Sizleri yanımda görmekten dolayı kendimi daha huzurlu, güçlü ve genç hissediyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 11:53

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce görevini devralan AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Serim, bu güne kadar kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Gençlik her zaman sizin arkanızda olacak. Sizinle aynı yolda yürümekten dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

akp-gencler-zolan-ziyaret-icc

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Zolan ise, topluma hizmet etme anlamında Gençlik Kolları’nın aldığı görevin çok önemli olduğunu söyledi. “Gençlik Kolları’nda başlangıç yapmak avantajdır” diyen Başkan Zolan, “İlk basamak sağlam geçildiğinde sonrasındaki basamaklar biraz daha hızlı yükselir. Burada edindiğiniz dostluklar, öğrendiğiniz bilgi ve tecrübeler ile gelecekte daha iyi ve daha fazla hizmet etme noktasında hazır hale gelirsiniz” diye konuştu.

akp-gencler-zolan-ziyaret-ic

“BİZİM ARZU ETTİĞİMİZ ASIM’IN NESLİ”
“Gençlik yoksa gelecek yoktur” diyen Başkan Zolan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gençlik; bilgili, eğitimli, milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaki donanımlar noktasında bilim ve teknoloji ile iç içe olmalı. Bizim arzu ettiğimiz ‘Asım’ın nesli’ diyen Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un tarif ettiği gençlik. Dünyadaki en iyi gençlik olmak için çaba sarf etmek gerekiyor. Bunlar yapıldığında bilin ki, ülkemizin geleceği aydınlık ve çok güzel olacaktır. Sizleri tebrik ediyorum. Sizlerle beraber yürümek bize onur veriyor. Sizleri yanımda görmekten dolayı kendimi daha huzurlu, güçlü ve genç hissediyorum. Görevlerimiz farklı olabilir ama tek hedefimiz bu millete hizmet etmek, hizmet kervanının içinde olmak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu