REKLAMI GEÇ

Ak Vadi’ye kapalı yüzme havuzu

Ak Vadi’ye kapalı yüzme havuzu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepeliler ile önce iftar yaptı, ardından Ak Vadi’ye kapalı yüzme havuzu yapacaklarının müjdesini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2016 Perşembe, 17:13

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrası bu kez Aktepe’de kuruldu. İftar yemeğine eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Başkan Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşıp, Ramazan ayını kutladı.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Zolan, aynı sofrada, aynı yemekle birlikte aynı duyguları paylaştıklarını söyledi. Zolan, “Bugün Ak Vadi Parkımızda da yoğun bir katılımla güzel bir iftar yaptık. Ak Vadi bölgesinde Aktepe, Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinin ortasına 121 dev proje kapsamında inşallah bir kapalı yüzme havuzu yapacağız. Bu bölgedeki çocuklarımıza, hanım kardeşlerimize ve arzu eden herkese yüzmeyi ücretsiz olarak öğreteceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla Ak Vadi’de büyük bir değişim yaşandığını kaydeden Zolan, “Bundan 10 yıl önce Denizli’nin kanalizasyonu Ak Vadi’de akardı. Çocuklarımız burada akan pis suyun içinde oynardı. Artık burada şimdi güzel bir park var. ‘Çocuklarımız kanalizasyon akan pis kokulu yerlerde oynamaya layık değil, onlar çim kokulu çiçek kokulu ağaçların altında spor alanlarında nezih bir ortamda oynamaya layık’ dedik ve parkımızı hizmete sunduk. Çocuklarımız Avrupa standartlarında bir parka ve spor alanına kavuşmuş oldu” diye konuştu.

denizli-ak-vadi-kapali-yuzme-havuzu-1

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 24 Haziran 2016, 07:41

bu kapalı ve açık havuzlardan1 taneside adalet mahallesindeki türk spor ları tesisinde yapılamazmı hem başka yer zayiatına gerek yok hem yenişehir mah Esentepe mah Bahçelievler mah adalet mah hitap eder giriş paralı olsun razıyız hem gelir getirir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu