REKLAMI GEÇ

Akhan’a üst geçit yapılacak

Akhan’a üst geçit yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Mahalle sakinlerine seslenen Başkan Zolan, Ankara Yolu’nun mahalleyi ikiye böldüğünü, bunun da trafikte sorunlara neden olduğunu belirterek, yaya üst geçidinin ihalesinin yapıldığını, kısa sürede inşaatına başlanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2016 Perşembe, 14:13

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Akhan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Akhan kapalı pazaryerinde düzenlenen iftar programına eşi Berin Zolan ile birlikte katılan Başkan Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı.

denizli-akhan-mahallesi-ust-gecit-1

İftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, Akhan’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne sonradan bağlanan bir belde olduğunu belirterek, “Burada tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En son mahallemize doğalgaz getirdik. Bazı sokaklarımızda bu çalışmalarımız sürüyor” dedi.

ÜST GEÇİDİN İHALESİ YAPILDI
İftarın çok güzel geçtiğini belirten Başkan Zolan, gösterdikleri ilgi nedeniyle Akhan sakinlerine teşekkür etti. Ankara Karayolu’nun mahalleyi ikiye böldüğünü, bu nedenle ulaşımda sıkıntılar yaşanabildiğini anlatan Başkan Zolan, Akhan’a yaya üst geçidi yapılacağını söyledi.

Başkan Zolan, “Burada hayata geçireceğimiz yaya üst geçidinin ihalesini yaptık. İnşallah yaya üst geçidini tamamladığımızda vatandaşlarımız daha güvenli bir ulaşım sağlayacak” dedi.

Akhan Kervansarayı yanındaki virajda devam eden düzenleme çalışmalarının vatandaşların yoğun talebiyle gerçekleştiğini belirten Başkan Zolan, “Ayrıca Akhan’a doğru geri dönüşlerde Sevindik Kavşağı’na kadar gitmeden Ada Çorapları’nın olduğu noktadan geri dönüş vereceğiz. Artık Akhan Kavşağı çok fazla trafik yükü almasın, risk oluşmasın istiyoruz” dedi.

“RAMAZAN BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Başkan Zolan, görevde oldukları sürece Ramazan buluşmalarının devam edeceğini belirterek, “Ramazan 29 gün. Bu 29 günde her yere gidemiyoruz. Ancak Denizli merkezdeki tüm camilerde ve ilçelerimizdeki birçok camimizde vatandaşlarımızın ramazanlarını tebrik etmek noktasında ikramlarımız oluyor. Hiç olmazsa selamlarımız gitsin düşüncesiyle vatandaşlarımıza ulaşmış oluyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

akhanlı   -  Bağlantı 16 Haziran 2016, 15:21

Helal olsun Osman Başkanım… nihayet yıllar sonra oraya bir üst geçit yapmayı akıl ettiniz. Peki yıllar önce alt geçitte yapılmıştı..! İnşaallah Üst geçit kullanılırda, yatırım zayi olmaz..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu