REKLAMI GEÇ

Alperen Ocakları’ndan Zolan’a ziyaret

Alperen Ocakları’ndan Zolan’a ziyaret

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydalarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2017 Çarşamba, 11:29

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Yönetim Kurulunu ağırladı.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Yasin Yolcu ziyarette yaptığı konuşmada, yeni yönetimle birlikte ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “İlk olarak da sizin yanınıza gelmeyi uygun bulduk. Tavsiye ve nasihatleriniz bizler için çok önemli. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

“ALP” AYRI “EREN” AYRI BİR ANLAMDIR
Başkan Zolan, “Alperen Ocakları yıllardır ülkemize, gençlerimize güzel hizmetler yapmıştır. ‘Alp’ ayrı ‘Eren’ ayrı bir anlamdır. Bu da sizde birleştiğinde bambaşka bir güzellik ortaya çıkıyor. Allah gayretinizi boşa çıkarmasın. Birlik ve beraberlik içinde ortak paydalarımız için vatanımız için çalışmaya devam edeceğiz. Allah yolunuzu açık etsin, başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu