REKLAMI GEÇ

Altıntop’tan Eskihisar’a yardım eli

Altıntop’tan Eskihisar’a yardım eli

Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yetişkin ve çocuk giysisi, oyuncak gibi çeşitli hediyelerden oluşan kolileri Eskihisar Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul’a teslim etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2016 Cuma, 09:32

Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da çocukları sevindirdi. Altıntop Mahallesi’nde yardıma muhtaç kişi ve ailelerin sayıca az olması nedeniyle, muhtarlığa gelen yardımları, kardeş mahallelere götürerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirten Muhtar Sücüllü, “Bu bayram yardım kolilerimizi, kardeş mahalle olarak belirlediğimiz Eskihisar’a götürdük. İçerisinde yetişkin ve çocuk kıyafetleri, oyuncaklar bulunan kolileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması üzere muhtar Ramazan Özkul’a teslim ettik” dedi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ MUHTARLAR BELİRLİYOR
Yardımları, aileleri rencide etmemek amacıyla bire bir kendilerine teslim etmediklerini vurgulayan Sücüllü, “Biz, yardımlarımızı muhtarlara teslim ediyoruz. Muhtar arkadaşlarımız da önceden belirlenen ailelere yardımlarımızı ulaştırıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu