REKLAMI GEÇ

ANAFARTALAR’A YAŞAM MERKEZİ

ANAFARTALAR’A YAŞAM MERKEZİ

Denizli Belediyesi, Anafartalar bölgesinin kapalı pazaryeri, nikah, otopark, etüt ve kurs merkezi ile yeşil alan ihtiyacını karşılayacak Anafartalar Yaşam Merkezi’nin yapımına başladı.

/ DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2010 Çarşamba, 17:20

Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Anafartalar Mahallesi sakinlerini kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgarda alış veriş yapmaktan kurtarmak için kapalı pazaryeri yapımı ile aynı alana nikah ve toplantı salonu ile bilgi evi kurs merkezinin yapımına öncelik vererek ihale düzenledi.

İhaleyi kazanan Akça İnşaat, yaşam merkezinin inşasına başladı. Müdürlüğün kontrolünde çalışmasını yürüten firma, kazı işlemlerini sürdürüyor. Pazaryerinin, yılsonuna kadar tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedeflendi.

2 kat olarak yapılacak yaşam merkezinin 8100 metrekare kapalı alanı bulunacak. Söz konusu alanın üst katı kapalı pazaryeri olarak planlanırken, alt katta 1050 metrekare alana Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, 800 metrekare alana da nikah ve toplantılar için çok amaçlı toplantı salonu yapılacak. Kapalı pazaryerinde 23 dükkan ve 280 tezgah yer alacak. Pazarın kurulmadığı zamanlarda ise alan otopark olarak değerlendirilecek. Kurban Bayramı’nda ise vatandaşların kurban kesim yeri ihtiyacını karşılayacak. İnşaat 2 milyon 510 bin liraya mal olacak.

Denizli Belediyesi söz konusu pazaryerinin faaliyete geçmesiyle kapalı pazaryeri sayısını 7’ye, bilgi evi ve kurs merkezi sayısını da yine aynı şekilde 7’ye çıkarmış olacak. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, projenin şimdiden bölge insanına hayırlı olması temennisinde bulunarak, ‘Hatırlanacağı üzere her mahallede ayrı ayrı toplantılar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu toplantılarda, mahalle sakinlerimizin eksiklerini yerinde tespit edip ihtiyaçlarını doğrudan bize iletmelerini istiyoruz. Anafartalar Yaşam Merkezi, vatandaşlarımızın bizden isteğiydi. Bizde 6 gibi kısa sürede tamamlayıp mahalle sakinlerine armağan edeceğiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu