REKLAMI GEÇ

Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda sona doğru

Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda sona doğru

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin girişindeki köprülü kavşak ve yol düzenleme çalışmasında sona yaklaşılıyor. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Osman Zolan, her iki projenin kısa süre içerisinde bitirileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2016 Pazartesi, 11:37

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 Dev Proje arasında yer alan Ankara Karayolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol (Dentaş Kavşağı) düzenleme çalışmalarının kısa sürede bitirileceği belirtildi.

denizli-ankara-karayolu-kavsak-calismasi-2

Büyük bir kısmı tamamlanan Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yolda, dolgu işlemleri ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Bölgede yol dolgu işlemlerinin ardından asfaltlama çalışmalarına geçilecek. Ankara Karayolu Köprülü Kavşağı’nda ise köprüdeki betonarme işlemleri tamamlanırken, yolda da alt yapıyla ilgili temel işlemleri ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Yoldaki temel çalışmalarının ardından asfaltlama işlemlerine geçilecek.

“YOL MEDENİYETTİR”
Çalışmaları yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her iki projede de incelemede bulundu. Söz konusu çalışmaların kısa süre içerisinde bitirileceğini ve projelerin Ankara karayolundaki ulaşım için büyük avantajlar getireceğini ifade eden Başkan Zolan, “Ankara Yolu Köprülü Kavşağı projemiz yakıttan ve zamandan tasarruf sağlayacak. Artık sürücülerimiz gidecekleri yöne göre Sevindik ve Akhan kavşaklarına kadar gelmeden buradaki köprülü kavşağımızdan dönebilecek. Güvenli ulaşımın en üst seviyede olacağı proje ile vatandaşlarımız hem yakıttan hem de zamandan tasarruf edebilecekler” dedi.

denizli-ankara-karayolu-kavsak-calismasi-h

“YOL GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”
Başkan Zolan, Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yoldaki düzenleme çalışmalarıyla ilgili olarak da “Akhan projemizde de sona doğru geldik. Çalışmalarımızda bölgedeki virajı genişleterek buradaki kaza riskini en aza indirmeyi amaçladık. Yol güvenliği çok önemli. Maddi hasarlar bir şekilde telafi edilir, ancak insan kaybının hiçbir geri dönüşü yok. Biz güvenli yollarla sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her iki projemiz de şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu