REKLAMI GEÇ

Ankara’daki Denizlililer bu iftarda buluştu

Ankara’daki Denizlililer bu iftarda buluştu

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin bu yıl yedincisini verdiği iftar yemeği, başkentteki Denizlilileri bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2015 Salı, 09:17

TRT sanatçılarının sahne aldığı iftar programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK parti milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Denizlili bürokratlar, yargı mensupları, işadamları, akademisyenler, sanatçılar ve dernek üyeleri katıldı.

ic-1

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Hasan Oymak, yemekte yaptığı konuşmada, “Yedi yıl önce ‘artık yeni şeyler söylemek lazım’ diyerek ve güçlü bir denizli lobisi hayal ederek yola çıkmıştık. O günden bu yana çok güzel gelişmeler yaşadık. Hemşehrilerimiz her alanda büyük başarılara imza attılar. Bizim en büyük hedeflerimizden birisi de gençlerimizi sahip çıkarak, onları yarınlara hazırlamak. Kendi aralarındaki tüm fikir ayrılıklarını mertçe tartışabilen ama söz konusu Denizli olunca milli takım havasına bürünen bir genç ekibimiz var bizim. Denizli adına güzel makamlar onları bekliyor. Ama asıl başarının, makama gelmekle değil, makamdan giderken yanında bulunan dostlarla ölçüleceğini anlatıyoruz onlara. Tütün tarlasından gelip bakan olmak, mensubu oldukları siyasi partinin en üst düzey yöneticisi olmak, yargının ve bürokrasinin tepesine tırmanmanın, TRT’yi ekrandan değil, yönetici olarak izlemek, Türkiye’nin en başarılı iş adamları sıralamasına girmek, uzak hedefler değil artık onlar için” dedi.

ic-2

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci de, Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Ankara’da Denizli için, Denizlililer için samimiyetle çalıştığını belirterek, dernek başkanı Hasan Oymak, eşi Pervin Oymak ve ekibine teşekkür etti. Çalışmalarda kendilerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını kaydeden Zeybekci, “Biz Denizli’nin vizyon şehir olması için sözler veriyoruz ve bu sözleri yerine getirmek için gece gündüz hiç durmadan çalışıyoruz. Hedefimiz doğrultusunda, Ankara-Denizli arasındaki bağı güçlendirmek, Denizli’nin Ankara’da daha güçlü olmasını sağlamak önemli bir yer tutmaktadır. Koyduğumuz bu hedefi kişisellikten ziyade, tüm Denizlililerin sahiplenmesi ve üzerine düşen görevleri yerine getirmesi ile olabilecektir. Bu bağlamda kurulduğu günden bu güne birçok başarılı organizasyonlara ve projelere imza atan derneğimizin gönüllü çalışanlarından Allah Razı olsun” diye konuştu.

ic-3

Keyifli müzik dinletileri ve hoş sohbetlerin yaşandığı gecenin sonunda konuklar, bu tür organizasyonlarla daha sık bir araya gelme temennilerinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu