REKLAMI GEÇ

Anneler ‘bağımlılıkla mücadelede’ bilgilendiriliyor

Anneler ‘bağımlılıkla mücadelede’ bilgilendiriliyor

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi, ‘Bağımlılıkla Mücadelede Anneler Hareketli Projesi’ kapsamında uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak için Forum Çamlık AVM’de stant açtı. 4 gün boyunca açık kalacak stantta ziyaretçiler bilgilendirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2020 Cumartesi, 17:46

Cumhuriyet Kadınları Derneği, bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak ve anneler aracılığıyla toplumun uyuşturucu ile mücadeleye katılımını sağlamak ve önleme çalışmalarını güçlendirmek için Türkiye çapında ‘Bağımlılıkla Mücadelede Anneler Hareketli Projesi’ni başlattı.

Proje kapsamında Forum Çamlık AVM’de stant açan Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi, ziyaretçileri bilgilendiriyor. 25 Şubat’a kadar her gün saat 13.00 ile 18.00 arasında açık olacak sergide dernek üyeleri, ziyaretçilere broşür dağıtıyor, anneleri, gençleri ve çocukları bağımlılık konusunda bilgilendiriyor.

Şube Başkanı Cennet Kasapoğlu yaptığı açıklamada, amaçlarının Cumhuriyete yakışır sağlıklı nesiller yetiştirmek ve geleceği de sağlıklı nesillere emanet etmek olduğunu aktardı. Kasapoğlu, son yıllarda ülkemizde ve dünyada artan bağımlılıkla mücadele ettiklerini ifade ederek, “12 yaşa kadar inen bir bağımlılık söz konusu ve Denizli’de de hızla artarak devam etmekte. Bizler de bunun için bir çalışma yapalım istedik. Bildirilerimizi ve broşürlerimizi hazırladık 4 gün boyunca çalışmalarımız devam edecek. Annelerimize, çocuklarının başlama sürecinde nasıl korumaları ve gözlemlemeleri gerektiği konusunda bilgilendiriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu