REKLAMI GEÇ

Arslan: Tarımı şahlandıracağız

Arslan: Tarımı şahlandıracağız

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, tarım ve hayvancılığı destekleyerek kırsal kesimde yaşayanların gelirini artıracaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 10:14

Kalkınmanın köylerden başlayacağını vurgulayan Arslan, seçim gezileri kapsamında Baklan ilçesine bağlı Hadim, Kavaklar, İcikli ve Çataloba köylerine gitti. Vatandaşlarla sohbet eden Arslan, çiftçilikten gelmiş biri olarak köylünün ve çiftçinin dertlerini yakından bildiğini belirtti.

Köylüyü milletin efendisi olarak kabul ettiklerini, bu nedenle göreve geldiğinde çiftçiye, besiciyebüyük destek vereceğini anlatan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, köylere ulaşımı kolaylaştırmanın öncelikleri arasında yer aldığını kaydetti.

face kopya twit kopya web

Tarımda devrim niteliğinde düzenlemeler yapacaklarını bildiren Arslan, ”Sadece ham tarım ürünlerini değil, bu ürünleri işleyerek satacağız. Hayvancılığa destek vereceğiz. Et entegre tesisleri kurarak hayvancılığa destek için elimden geleni yapacağım. Tarımla uğraşanların en büyük sorunu olan mazot, gübre ve tohum fiyatlarının yüksek oluşunun önüne geçecek planlarımız var. 2015 genel seçimlerinde CHP iktidara geldiğinde de ÖTV sorununu çözeceğiz” dedi.

ic

Denizli insanının daha çok kazanmasını istediklerini dile getiren Arslan, “Biz insanların ekmeğini büyüteceğiz. Onun için yola çıktık. Tarımı şahlandıracağız. Sanayi kurmaya devam edeceğiz. Tarım ve hayvancılık ürünlerimizi işleyecek fabrikalar açacağız. On adımda köylü nasıl zenginleşecek göreceğiz. Bu, bir şehrin hikâyesini yeniden yazması demektir. Bir zamanlar Anadolu kaplanı olarak anılırken, kötü yönetimler yüzünden yoksullaştırılan Denizlimizi hep birlikte yeniden kalkındıracağız” diye konuştu.

KİMDİR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu