REKLAMI GEÇ

Atatürk’ün Denizli ziyaretinin 93’ncü yıldönümü kutlanıyor

Atatürk’ün Denizli ziyaretinin 93’ncü yıldönümü kutlanıyor

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Denizli’yi 4 Şubat 1931’de ziyaret etti. Trenle Denizli’ye gelen Atatürk, ziyaretlerin ardından şu anda Atatürk ve Etnografya Müzesi olarak kullanılan binada konakladı. O tarihten bu yana, Atatürk’ün Denizli’ye gelişi törenlerle kutlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2024 Pazar, 08:30

Atatürk’ün ziyaretinin 93’ncü yıldönümü nedeniyle bugün bir dizi etkinlik düzenlenecek. 10.30’da 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda çelenk sunma ve ödül töreni yapılacak. Ardından fotoğraf sergisi açılacak. Dr. Öğretim Üyesi Nezahat Belen’in ziyaretin önemini anlatacağı konferans Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılacak.  Müze gün boyu ziyarete açık olacak.

Akşam da Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Halk Dansları Topluluğu’nun “Zafere Doğru” gösterisi sunulacak. Gösteri Saat 20.00’de Nihat Zeybekci İncilipınar Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Mayıs 2025 Çarşamba 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
15 Mayıs 2025 Perşembe 12 27Az Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 17 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı