REKLAMI GEÇ

AYDEM araçlarına trafikte öncelik hakkı

AYDEM araçlarına trafikte öncelik hakkı

AYDEM arıza bakım ve onarım araçlarına trafikte öncelik hakkı verilmesine ilişkin gündem maddesi, Denizli İl Trafik Komisyonu tarafından, onaylanarak yürürlüğe girdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2010 Çarşamba, 17:36

AYDEM arıza bakım ve onarım acil müdahale ekiplerinin, zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde arıza ihbar adreslerine intikal etmelerini öngören ve AYDEM araçlarına trafikte öncelik hakkı verilmesine ilişkin gündem maddesi, Denizli İl Trafik Komisyonu tarafından görüşülerek uygun bulundu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aydem Elektrik Dağıtım AŞ Denizli İl Müdürü İsmail Topkara, “Elektrik arıza ihbarı ya da diğer kuruluşların acil müdahale ekiplerinden refakat talebi alan mobil arıza ekiplerimizin araçları, olay yerine ulaşmada yoğun trafik ve kavşak sinyalizasyonlarındaki zaman kaybı nedeniyle gecikmekte ve müşterilerimizin elektriği alma süresi uzamaktaydı. Ayrıca; kamuya ait acil müdahale ekipleri çalışmalara başlamadan önce, bölgenin elektriğinin kesilerek tehlikenin izole edilmesi için ekiplerimizi beklemek durumunda kalmaktaydı. Bu nedenle Valilik makamına yaptığımız başvuru ile ambulans ve itfaiye gibi acil müdahale ekiplerine tanınan trafikte geçiş önceliği uygulamasının, kuruluşumuz arıza ekiplerine de sağlanması talep edilmiştir” dedi.

Taleplerinin İl Trafik Komisyonu’nun, 24.06.2010 tarih ve 2010/05 sayılı kararının 18. gündem maddesinde görüşülerek uygun bulunduğunu ifade eden Topkara, “Daha etkin ve kaliteli hizmet sağlamak için karara bağlanan bu uygulama ile ilgili olarak trafikte sürücülerimizin ve yayaların yardımına, anlayış ve hoşgörüsüne ihtiyacımız vardır” dedi. Geçiş üstünlüğü öngörülen ön cephesinde ELEKTRİK ARIZA yazılı ve mavi renkte yanıp sönen bir tepe lambası olan araçların plakaları ise şöyle;
03 UR 915 – 03 UR 916 iki adet sepetli platform ekip aracı,
35 HHA 11 bir adet pikap ekip aracı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu