REKLAMI GEÇ

Aydem’den Bir Yenilik Daha

Aydem’den Bir Yenilik Daha

Elektrik Dağıtım Şirketleri arasında sektörün öncü ve en önemli firmalarından biri olan Aydem Elektrik Dağıtım ile kendi sektöründe pazar lideri konumundaki Kod-A firması arasında elektronik arşiv konusunda 5 yıllık bir sözleşme imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2015 Çarşamba, 19:21

İmzalanan sözleşmeyle Aydem Elektrik Dağıtım müşterilerine ait abonelik evrakları olmak üzere tüm birim dosyalarında yer alan evraklar Kod-A’nın güvenlik sertifikalı modern tesislerinde dijitalleştirilecek ve fiziksel olarak arşivlenecek.

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük binasında imzalanan protokole Aydem EDAŞ Genel Müdürü Mesut Güzel başta olmak üzere Kod-A Genel Müdür’ü Erhan Taşkın, Aydem EDAŞ Birim Yöneticileri ve Kod-A temsilcileri katıldı.

Sözleşme imzası sırasında kısa bir konuşma yapan Kod-A Genel Müdürü Erhan Taşkın proje kapsamında başta abone evrakları olmak üzere tüm birim dosyalarında yer alan evrakların yeniden kontrol edileceğini belirtti. Bununla birlikte dosyaların fiziksel ayrıştırılması, barkodlanması, taranması, indekslenmesi ve kutulanıp fiziksel olarak saklanacağını söyledi. Aynı zamanda abonelerin güncel bilgi konsolidasyonunun da sağlanacağına dikkat çeken Taşkın, “Kurulacak olan Arşiv Yönetim Sistemi sayesinde müdürlüklerde yetkisi olan kişiler dijitalleşen evraklara güvenlik çerçevesinde hızla bilgisayarlarından erişebilecekler. Bu sayede Aydem EDAŞ abonelerine daha hızlı, şeffaf ve kaliteli hizmet sunulabilecek” dedi.

GÜZEL E-DÖNÜŞÜME DİKKAT ÇEKTİ
Erhan Taşkın’ın ardından kısa bir konuşma yapan Aydem EDAŞ Genel Müdürü Mesut Güzel ise imzalanan 5 yıllık sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Tüm dünyanın e-dönüşümden geçtiğine dikkat çeken Güzel, “Bunun en önemli bileşenlerinden biri de evrakların elektronik ortama aktarılması işlemidir. Bu sözleşme ile çok kısa sürede evrakların bu dönüşümünü hep birlikte gerçekleştirip proje sonunda bir başarı öyküsü ortaya çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu