REKLAMI GEÇ

Bağbaşı Yaylası’nda yaz günü bahar havası

Bağbaşı Yaylası’nda yaz günü bahar havası

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu Bağbaşı Yaylası yılın en kalabalık dönemini yaşıyor. Ramazan ayında etkisini gösteren aşırı sıcaklar nedeniyle iftarlarını serin bir havada yapmak isteyen Denizlililer, Bağbaşı Yaylası’nı tercih ediyor. Vatandaşlar, aynı zamanda teleferik keyfi de yaşıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 16:37

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Bağbaşı Yaylası, sıcak yaz günlerinde Denizli halkının yoğun ilgisini görüyor.

denizli-bagbasi-yaylasi-mevsim-bahar-2

Ramazan ayında etkisini iyiden iyiye gösteren sıcaklar karşısında iftarını serin bir havada yapmak isteyen vatandaşlar teleferikle Bağbaşı Yaylası’na çıkarak, bahar ikliminde oruç açmanın tadını çıkarıyor.

SERİN HAVADA İFTAR KEYFİ
Kent merkezinde 40 dereceye dayanan sıcaklıktan bunalan vatandaşlar 8 dakikalık teleferik yolculuğu ile Bağbaşı Yaylası’ndaki tesislere ulaşıyor. Burada ortalama 19 derece hissedilen bahar havasında iftar saatini bekleyen Denizlililer ezanın okunmasıyla birlikte serin havada oruçlarını açmanın keyfini yaşıyor.

TELEFERİK SAAT 23.00’E KADAR HİZMET VERİYOR
İftar sonrası tesislerde yürüyüş yapan vatandaşlar, günün yorgunluğunu temiz ve serin havayla atıyor. Ardından saat 23.00’e kadar hizmet veren teleferiklerle yeniden şehre dönüyor.

denizli-bagbasi-yaylasi-mevsim-bahar-1

Öte yandan özellikle hafta sonları yayladaki bungalovlarda ya da Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadırlarda konaklamayı tercih edenlerin sayısı da aşırı sıcaklarla birlikte artış gösteriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu