REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci çelenk törenine katılmadı

Bakan Zeybekci çelenk törenine katılmadı

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan 62. Hükümet’te yeniden Ekonomi Bakanı olarak görevlendirilen Nihat Zeybekci , Denizli’ye gelişinde dün gece kent girişinde partililer tarafından coşkulu bir kutlama ile karşılandı. Zeybekci, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının Atatürk anıtına çelenk konulması kısmına ise katılmadı. Geçit töreni esnasında ise protokoldeki yerini aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2014 Cumartesi, 10:41

Denizli’ye dün gece saat 23.30 sıralarında Ankara’dan karayoluyla gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci için kent girişinde karşılama töreni düzenlendi. Karşılama törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı, İl Başkanı Avni Örki, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, daire müdürleri, AK Partili ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Makam otomobiliyle karşılama noktasına Nihat Zeybekci’yi Denizlispor Atlı Spor Kulübü’nden 5 atlı eşlik ederek getirdi. Zeybekçi otomobilinden indikten sonra başından konfetiler atıldı. Bakan Nihat Zeybekci, protokol üyeleri ve kendisini karşılayan partililerin kutlamalarını tek tek kabul etti ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Zeybekci’nin karşılanması sırasında parti otobüsünden Cumhurbaşkanlığı’na seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimde kullandığı Dombıra şarkısı sürekli çalınırken Zeybekci, yeni kabinenin memlekete ve millete hayırlı olmasını diledi.

ic-2

Zeybekci, şöyle dedi: “Öncelikle millet, memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim mahcup ve pişman etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 11 Ağustos’ta yeni bir döneme girdik. Bu yeni dönemde Türkiye’yi 2023 hedeflerine götürmek için yeni bir seferberlik başlatıyoruz, her alanda bir seferberlik başlatıyoruz. Bu şehrin bir evladı olarak bu seferberliğin içinde bulunmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum.”
Zeybekci, kendisini destekleyen partililere teşekkür ettikten sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Denizli’de alınan sonuçları da hatırlattı ve genel seçimlerde Türkiye ortalamasının daha üzerinde oy almak için gece- gündüz beraber çalışmaya davet etti. Zeybekçi, daha sonra evine geçti.

ic

ATATÜRK ANITINDA YOKTU
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bugün ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına geç katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulması törenine katılmayan Bakan Zeybekci, geçit töreni başlarken protokol tribünündeki yerini aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu