REKLAMI GEÇ

Bakanlardan Başkan Zolan’a ziyaret

Bakanlardan Başkan Zolan’a ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı “15 Temmuz Denizli Destanı” kitabını Bakan Albayrak ile birlikte inceleyen Başkan Zolan, o gece yaşanılanları ve Denizli sancağının 97 yıl sonra darbeye karşı yeniden meydanda olduğunu anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2016 Çarşamba, 14:34

Bir dizi açılış ve ziyaret için Denizli’ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Valiliğin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

bakanlardan-zolan-ziyaret-1

Ziyarette AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Cahit Özkan, Vali Ahmet Altıparmak ile protokol üyeleri yer aldı.

Bakanlar Albayrak ve Zeybekci’yi makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz, gelecek anlamında Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da başlatmış olduğu hizmet anlayışına 2004’te Sayın Nihat Bakanımızın belediye başkanlığı ile kavuştu. O günden bugüne yapılan hizmetler artarak devam ediyor” dedi.

bakanlardan-zolan-ziyaret-3

“SİSTEME EN ÇOK UYUM SAĞLAYAN BELEDİYEYİZ”
Denizli’nin alt ve üst yapısıyla, yeşil alanlarıyla halkın ihtiyacı olan yaşanabilir bir şehir olması için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Zolan, “30 Mart 2014’ten sonra büyükşehir olduk ve tüm il geneline hizmet eder hale geldik. Yeni büyükşehirler arasında bu sisteme en çok uyum sağlayan Büyükşehir Belediyesiyiz. Bugün vatandaşlarımıza her türlü hizmeti yapıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve siz değerli Bakanlarımız olmak üzere tüm vekillerimizin ve milletimizin desteğiyle bu işlerin altından kalkmaya çalışıyoruz” dedi.

O GECEYİ ANLATTI
Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi girişinde bulunan Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 15 Mayıs 1919’da milli mücadele ateşini yakmasının tasvir edildiği tabloyu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a anlattı.bakanlardan-zolan-ziyaret-2

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı “15 Temmuz Denizli Destanı” kitabını Bakan Albayrak ile birlikte inceleyerek 15 Temmuz gecesi yaşananları ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki mahşeri kalabalığı da anlatan Başkan Zolan, Denizli sancağının 97 yıl sonra bu kez darbeye karşı yeniden meydanda olduğunu fotoğraflarla gösterdi.

bakanlardan-zolan-ziyaret-4

Ziyaretin ardından heyet 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanındaki dev cam horoz heykelini bir süre inceleyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu