REKLAMI GEÇ

Bandırma’daki Denizlililerden sürpriz

Bandırma’daki Denizlililerden sürpriz

Bandırma’da yaşayan Denizlililer memleketlerini unutmadı. Bandırma’da farklı gerekçeler nedeniyle bulunan 70’den fazla Denizlili bir araya gelerek memleket özlemlerini gideriyor. İlk büyük buluşmayı Eken Prestij Otel’de gerçekleştiren Denizlililer, Denizlihaber okurları için hoş bir sürpriz gerçekleştirdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 08:30

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşayan Denizlili Olcay Koca, Ali Demir, Ramazan Uygur, Ramazan Can ve Vedat Bilgiç, hemşerileriyle bir araya gelmek, memleket özlemini gidermek ve hoş vakit geçirmek için başlattıkları çabanın sonucunu getirdi.

ic-3

Tüm imkanları kullanarak ilçede yaşayan Denizlililere ulaşan Olcay Koca ve arkadaşları, Bandırma’daki Denizlilileri Eken Prestij Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya getirdi. 70’in üzerinde Denizlilinin aileleriyle birlikte katıldığı buluşma, eğlenceli anlara sahne oldu.

ic-2

Bandırma’daki Denizlililer, buluşmada, denizlihaber.com okurlarına da hoş bir sürpriz yaptı. Memleket haberlerini denizlihaber.com’dan takip eden Bandırma’daki hemşerilerimiz “Burası Bandırma, Biz de denizlihaber.com okuyoruz” yazılı afişin önünde fotoğraf çektirerek hem o önemli anı ölümsüzleştirdi, hem de Denizlililere selam gönderdi.

Yemekli buluşmaya katılan Denizlililer adına bir konuşma yapan Olcay Koca, Bandırma’daki Denizlililer ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Koca, “Değerli hemşerilerim. Kendi imkanlarımız ve gayretlerimizle bugün burada toplandık. Hepimizin Denizli’de bir geçmişi, özlediği, kaybettiği bir değeri vardır. İşte bu özlemimizi biraz olsun gidermek için toplandık. Dünyanın 7. harikası Pamukkale’si, Karahayıt’ı, keşkeği, nohutu, bademi, kavunu, karpuzu, vazgeçemediğimiz gazozu, tekstili, havlusu, Özay Gönlüm’ü, tozu, kızı, horozu ile ünlü şehrimizin güzel insanları, hepinize iyi eğlenceler” dedi.

Olcay Koca’nın konuşmasının ardından buluşmaya katılan Denizlililer tek tek söz aldı, kendilerini tanıttı, duygularını ifade etti.

denizli-bandirma-denizlililer-denizlihaber-okuyor-1

Buluşma ile ilgili denizlihaber.com’un sorularını yanıtlayan Olcay Koca, Bandırma’da yaşayan Denizlililerin bir araya gelmesi için gösterdikleri çabanın sonuca ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bandırma’da yaşamalarına rağmen Denizli ile bağlarını hiç koparmadıklarını belirten Koca, memleket haberlerini aldıkları denizlihaber.com’u da aileden biri olarak gördüklerini, bu nedenle de hazırladıkları pankarta yemekli buluşmada yer verdiklerini söyledi. Koca, Bandırma’daki Denizlililerin bundan sonra da oluşan dostluk bağlarını daha sıkı hale getireceklerini kaydetti.

denizli-bandirma-denizlililer-denizlihaber-okuyor-anons

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 19 Kasım 2015, 20:54

Hemşehrilerimize DENİZLİ’mizden selamlar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu