REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan, Buldan’da üzümcüler ile bir araya geldi

Başkan Osman Zolan, Buldan’da üzümcüler ile bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan’ın Doğan Mahallesi’ni ziyaret ederek, üzüm üreticileri ile bir araya geldi. Başkan Zolan üreticilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi, destek sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2019 Pazartesi, 12:53

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan’ın Doğan Mahallesi’ni ziyaret ederek, üzüm üreticileri ile bir araya geldi. Üzüm Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim ve üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Osman Zolan, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi.

Başta üzüm yetiştiricileri olmak üzere çiftçiler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın Doğan Mahallesi’ne kazandırdığı kantar için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesinin her zaman üreticinin yanında olduğunu söyledi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM”
Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızın ihtiyacını, taleplerini karşılamak için aynı azim ve heyecanla gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Üzüm üreticilerimiz başta olmak üzere hemşerilerimizin önemli bir ihtiyacını karşıladığımız için mutluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçimize desteğimiz sürecek. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

DOĞANLILAR MEMNUN
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgedeki üreticinin ihtiyacı olan kantar yapılmasının kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Üzüm Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ise çiftçiye verdikleri destek ve çalışmalardan dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Doğanlı üreticiler Başkan Osman Zolan’a bu yılın mahsulü olan üzümlerden de ikram etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu