REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan’dan sivil toplum yerleşkesi

Başkan Osman Zolan’dan sivil toplum yerleşkesi

Denizli için taş üstüne taş koyan herkese destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan Sivil Toplum Yerleşkesi yapılacağını söyledi. Başkan Zolan’ın “Sivil Toplum Yerleşkesi” projesi ile tek çatı altında toplanacak her bir sivil toplum kuruluşuna özel ofis ve yaşam alanları sunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2019 Cuma, 13:36

Göreve geldiği günden bu yana Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) sürdürdüğü olumlu diyaloglarla Denizli’ye önemli kazanımlar sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan teşekkür gibi proje geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın gelecek 5 yıl için hazırladığı 258 vizyon proje içinde sivil toplum kuruluşlarını tek çatı altında toplayacak Sivil Toplum Yerleşkesi de bulunuyor…

“TAMAMLAMAYI ÇOK ARZU EDİYORUM”
İşhanlarında küçük odalarda proje üretmeye ve toplum için katma değer yaratmaya çalışan sivil toplum kuruluşları için hazırlanan proje, plazaları aratmayacak. Başkan Zolan’ın “Ahdediyorum, çok arzu ediyorum” dediği projesinde şu detaylar bulunuyor.

HER KURULUŞA BİR OFİS VE YAŞAM ALANI
Denizli’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşu ve dernekler tek bir çatı altında toplanacak. Her derneğin kendine ait bir ofise sahip olacağı bu yerleşkede; toplantı salonları, kütüphane, seminer odaları, restoran, kafeterya ve spor alanları gibi farklı donatılar da yer alacak.

Sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Osman Zolan, “Mesele Denizli ise biz her zaman yanınızdayız. Onların Denizli için üretmesi ve kentimizde taş taş üstüne koymaları için bu projeyi tamamlamayı arzuluyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu