REKLAMI GEÇ

Başkan Zeybekci, DTO’da

Başkan Zeybekci, DTO’da

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası (DTO) Mart Komite Toplantısı’nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren başkan Zeybekci, neden başkan olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2010 Cumartesi, 17:21

DTO, yılda 2 kez düzenlediği komite toplantısının ilkini gerçekleştirdi. 100’e yakın meslek grubundan 187 katılımcının yer aldığı toplantının konuğu ise Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci oldu. DTO Başkanı Necdet Özer ve Meclis Başkanı Mehmet Gökçe de toplantıda yer aldı. Özer, komite toplantıları konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Toplantılarda, üyelerin karşılaştığı sorunlara çözün yolu arandığını, sıkıntıların giderilmeye çalışıldığını ve çeşitli isteklerin de ilgili kişi ve kuruma aktarıldığını söyledi. Başkan Nihat Zeybekci’nin komite toplantısının konuğu olarak çağrıldığını kaydeden Özer, üyelerden de merak ettikleri her konuda soru sormalarını istedi.

Komite üyeleri, şehirde özellikle son dönemlerdeki olumlu değişikliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, inşaat, ticaret, ulaşım, gıda toptancığı, işyeri ruhsatları gibi çeşitli konulardaki görüş ve isteklerini de aktardı. Başkan Zeybekci, bir katılımcının ‘Denizli’de gerek kamu gerek özel sektör bir yatırım içine girdi. Her yer şantiye alanına döndü. Acaba Denizli için bizim bilmediğimiz bir şeyler mi var da böyle devasa çalışmalar yürütülüyor’ sorusuna şu cevabı verdi: ‘Denizli’nin dünya kenti olması için çalışıyoruz. 2023 için çok büyük hedefler koyduk. Bunlar ulaşılmayacak hedefler değildir. Denizli 5 antik kentin ortasındadır. Denizli’yi 2023’de dünyada arkeoloji merkezi, onlarca 5 yıldızlı otellerin yer aldığı şehir, kültür merkezi, turizm merkezi haline getirmeyi hedefledik. Hedef 10 milyon turistin kentimize gelmesidir. 100 bin insan sadece hizmet sektöründe yer alacak. Ayrıca Antalya-İstanbul hızlı tren yolunun Denizli’den geçmesini planlıyoruz. Antalya-Denizli arası sadece 1 saate düşecek. Bu projeler konusunda yakında çok büyük gelişmeler olacak. Kentin tarihi yerlerini restore ettirdik ettiriyoruz ve yeni yeni düzenlemeler yapıyoruz. Bu değişiklerin altında yatan neden 2023 yılındaki Denizli profiline ulaşmaktır. Bu hayallerimizin gerçeğe dönüştüğünü görmek en büyük arzumdur. Bunun için başkanlık yapıyorum’

Başkan Zeybekci alt yapı çalışması konusunda da katılımcıları bilgilendirdi. Çalışmaların Mayıs ayı sonunda tamamlanacağını kaydeden başkan Zeybekci, herkese gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür etti. Oturumu yöneten DTO Başkanı Necdet Özer de, ticaret odası olarak başkan Zeybekci’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu