REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan, “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Başkan Zolan, “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anadolu Ajansı’nın her yıl düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” başlığı altındaki yarışmanın oylamasına katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2019 Çarşamba, 13:52

DENİZLİ (AA) – Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasında fotoğraf seçti. AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Zolan, “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorisindeki fotoğrafları oyladı.

Haber kategorisinde Behçet Alkan’ın “Mehmetçik Çocukların Yüzünü Güldürdü” fotoğrafına oy veren Zolan, yaşam kategorisinde Halil Fidan’ın “Harran’da Yaşam”, spor kategorisinde de Mustafa Yalçın’ın “Millilerden Asker Selamı” fotoğraflarına oy verdi.

Zolan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleneksel hale gelen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her biri çok özel olan fotoğraflar arasında seçim yapmanın çok zor olduğunu ifade eden Zolan, şunları söyledi:

“Anadolu Ajansımız, bizim göz bebeğimiz, ülkemize çok büyük hizmetler veriyor. Bu fotoğrafları gördüğümüzde de o derinliği, o hassasiyeti çok net bir şekilde görebiliyoruz. Ben emek veren herkese teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Anadolu Ajansımızın kuruluşunun da artık 100. yılına yaklaşmış durumdayız. Dünyada ve Türkiye’de çok önemli görevler ifa ediyor. Ülkemizin sesi olarak tüm haberleri vatandaşlarımıza ulaştırmak için çıkmış oldukları yolda inşallah bu göreve devam etmesini diliyorum. Allahım yollarını açık etsin, AA’yı tebrik ediyorum. İnşallah hep böyle güzel fotoğraflar olsun. Bazı acı fotoğraflar da var ama inşallah hep güzel haberler olsun, güzel fotoğraflar olsun.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu