REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan çocuklarla buluştu

Başkan Zolan çocuklarla buluştu

Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklarla basketbol oynadı. Çocukların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Osman “Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2018 Salı, 18:13

Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz pilates kursuna katılan kadınlarla bir araya geldi.

Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu’na kazandırdığı spor salonunda düzenlenen programda, pilates yapan kadınlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan, kolaylıklar diledi. Spor yapmanın sayısız faydası olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm hemşerilerine sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam sürmesini diledi.

ÇOCUKLARLA BASKETBOL OYNADI
Spor salonunda ilk ve ortaokul öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Zolan onlarla basketbol oynadı.

Yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Zolan, “Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı” dedi.

Spor salonunu Atatürk Ortaokulu’na kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Zolan, “Spor hayatın ta kendisidir. Sporda kazanmak da vardır kaybetmek de. Kaybettikten sonra yeniden başlamak da vardır. Hayat da öyledir. Sizler spor yaparak hayata atılacaksınız. Başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu