REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan attığını vurdu

Başkan Zolan attığını vurdu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan hafta sonu farklı bir etkinliğe katıldı. Çardak’ta adına düzenlenen Trap Şampiyonası finallerini izleyen Başkan Zolan, silahı eline aldı, atış yaptı. Başkan Zolan performansı ile profesyonel atıcıların gerisinde kalmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 09:37

Çardak Belediyesi tarafından Denizli Trap ile birlikte gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Trap Atışları Kupası yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

denizli-osman-zolan-trap-atislarina-katildi-attigini-vurdu-2

Konya, Antalya, Burdur, Isparta, İzmir, Aydın ve Denizli’den 60 sporcunun yer aldığı trap atışlarına milli sporcu Tolga Tunçer’in de katılması, organizasyonu daha da çekişmeli hale getirdi. Sporcuların iyi bir performans gösterdiği yarışmanın birincisi milli sporcu Tolga Tunçer oldu.

BAŞKAN ZOLAN SİLAHI ELİNE ALDI
Çardak Belediyesi tarafından adına düzenlenen trap atışlarını izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir ara eline silahı aldı ve atış yaptı. Performansı ile göz dolduran Başkan Zolan attığını vurdu, yarışmacıları gölgede bıraktı.

ÖZEL BİR ORGANİZASYON
Organizasyon ile ilgili bilgi veren Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Denizli Trap ile birlikte gerçekleştirdikleri etkinliğin çok keyifli anlara sahne olduğunu ve kazasız belasız tamamlandığını söyledi.

denizli-osman-zolan-trap-atislarina-katildi-attigini-vurdu-1

HER TÜRK GİBİ ONUN DA MERAKI VAR
Türklerin silaha merakların bilindiğini, her Türk vatandaşı gibi Başkan Osman Zolan’ın da silaha meraklı olduğunu belirten Başkan Öztürk, “Başkanımız Osman Zolan adına düzenlenen yarışmaya katıldı, yanımızda yer aldı. Bu heyecanı birlikte yaşadık. Tabi Başkanımıza da atış yaptırdık. İyi bir performans gösterdi. Her atıcı gibi vurduğu da oldu, kaçırdığı da. Başkanımız zaman zaman bizi ziyarete gelir, birlikte atışlar yaparız” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu