REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan Çevre Yolu’nu inceledi

Başkan Zolan Çevre Yolu’nu inceledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çevre Yolu-Bozburun Köprülü Kavşağı’nda incelemede bulundu, kavşak ve devamı ile Denizli’nin yeni bir çevre yoluna kavuşacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 15:15

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Proje kapsamında yapımı devam eden Çevre Yolu-Bozburun Köprülü Kavşağı’nda incelemede bulundu. Başkan Zolan’a Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, daire başkanları ve şube müdürleri eşlik etti.

denizli-buyuksehir-cevre-yolu-ic

Çalışanlarla sohbet eden Başkan Zolan, projenin Denizli ulaşımına olumlu katkılar sağlayacağını söyledi. Başkan Zolan, “Burası Ankara’yı İzmir’e bağlayan; Ankara yolundan gelenleri İzmir, Aydın, Nazilli ve Sarayköy’e ulaştıran bir çevre yolumuz” dedi.

“DENİZLİMİZ YENİ BİR ÇEVRE YOLU KAZANACAK”
Ankara-İzmir çevre yolunun başarılı bir şekilde tamamlandığını, ancak bu çevre yolunun Denizli trafiğine olumlu katkı sağlamasını istediklerini kaydeden Başkan Zolan, “Organize Sanayi Bölgesi ve Ankara asfaltından gelen vatandaşlarımız Üçgen Kavşağı’na uğramadan burada yapacağımız köprü ile Bozburun yoluna bağlanacak. Buradan da İzmir Bulvarı’ndan hal kavşağı bölgesine ulaşılacak” dedi.

Çevre Yolu-Bozburun Köprülü Kavşağı projesinin yanında Bozburun bölgesinden Üçler mevkisine ulaşan yolda da çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Kıvrımlı şekilde devam eden yolu 50 metre genişleterek virajlardan kurtaracağız. Böylece Denizli yeni bir çevre yolu kazanacak. Vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu bir seyahat imkanına kavuşmuş olacak. Hal Kavşağı’ndan Üçler, Adalet ve Yenişehir mahallelerimize kadar varan çok geniş bir bölge; şehir merkezine uğramadan bu çevre yolunu kullanarak Ankara Yolu’na konforlu bir şekilde ulaşabilecek” dedi.

denizli-buyuksehir-cevre-yolu-ic-1

“DENİZLİ TRAFİĞİNE ÇOK OLUMLU KATKI SAĞLAYACAK”
Projeyle şehir içi trafiğin rahatlayacağına dikkati çeken Başkan Zolan, “Vatandaşlarımız hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlamış olacak. Köprü inşaatı hızla devam ediyor. Kazıklar çakılmaya başlandı. 25 metre boyunda 66 kazık çakılıyor. İnşallah burası da Denizli’ye güzellikler getirecek. Denizli trafiğine çok olumlu katkı sağlayacak. Yeni çevre yolunun en önemli noktalarından olacak. Söz verdiğimiz gibi gece gündüz çalışıyoruz, milletimizin hizmetindeyiz. Allah’ım kazasız belasız tamamlamayı, vatandaşlarımızın güzel günlerde kullanmasını nasip etsin. Şimdiden şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı