REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan halkla buluşmaları sürdürüyor

Başkan Zolan halkla buluşmaları sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü buluşması devam ediyor. Sabah erken saatlerden itibaren vatandaşlarla randevusuz görüşen Başkan Zolan, ekibiyle birlikte talepleri dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2016 Salı, 12:07

Halk Günü buluşmasının ilkini geçen yıl Ağustos ayında gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8.kez vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinledi. Sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde vatandaşlarla buluşmaya başlayan Başkan Zolan, her ayın ilk salı gününü ‘vatandaşlarla randevusuz buluşma’ günü olarak ilan ettiklerini ve olağanüstü bir durum olmadığı sürece Denizlililerle buluşmayı sürdürdüklerini söyledi.

denizli-osman-zolan-halk-gunu-calismalari-1

Başkan Zolan, “Bugün de Mart’ın ilk salı günü vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek, isteklerini ve önerilerini almak amacıyla buradayız. Vatandaşlarımız burada randevusuz bir şekilde, ‘Başkan yerinde midir? Ulaşabilir miyiz?’ endişesi olmadan bizimle görüşebiliyor” diye konuştu.

“İNSANLARIMIZ YÖNETİMİN İÇİNDE OLMALI”
Yaptıkları en güzel işlerden birisinin de halk günü olduğunu belirten Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın bize ulaşabilmesini, derdini anlatabilmesini önemsiyoruz. Biz de ona göre çözümler üretip, vatandaşlarımızın ihtiyacı olan yatırımları belirlemeye gidiyoruz. Katılımcı demokrasi adına insanlarımız yönetimin içinde olmalı. Sadece seçim öncesi değil seçim sonrası da başkan ve diğer tüm idarecilerle iç içe olması gerektiğini düşünüyoruz. Açıkçası bugün bu duruşumuzu gösteriyoruz. Halkımızda da memnuniyet görüyorum, her halk gününde daha da fazla katılım gerçekleşiyor. Onların dertlerine, isteklerine tüm ekibimizle birlikte çözüm getirme noktasına odaklanıyoruz. Buraya kadar gelip bizimle dertlerini paylaştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

denizli-osman-zolan-halk-gunu-calismalari-2

“HALK GÜNÜ FIRSATA DÖNÜŞÜYOR”
Halk gününün olağanüstü bir durum olmadıktan sonra süreceğini ifade eden Başkan Zolan, “Sadece halk gününde değil, diğer günlerde de vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Sokakta, caddede, belediyede, diğer her yerde bir araya geliyoruz” dedi.

Başkan Zolan, “İyi ki bu halk gününü yapmışız diyorum. Çünkü bizim de günlük koşuşturma içerisinde göremediğimiz, fark edemediğimiz konular olabiliyor. Vatandaşlarımızdan bilgi almak adına böyle bir gün fırsata dönüşüyor. Halk gününü başlatmış olmaktan çok mutluyum. Gerçekten haz alarak halkımın dertlerini, isteklerini ve önerilerini dinlemek için geliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu