REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan, Katar büyükelçisi ile buluştu

Başkan Zolan, Katar büyükelçisi ile buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi’nin buluşmasında Katar ile Denizli arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ön plana çıktı. Katar Büyükelçisi, işadamlarının İstanbul, Ankara ve İzmir ile sınırlı kalmaması için Denizli’de bazı değerlerin ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2019 Cuma, 10:19

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Ziyarete, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ve beraberindekiler eşlik etti.

Başkan Osman Zolan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerini anlattı.

Başkan Zolan, “Denizli çok özel bir şehir. Başta Pamukkale olmak üzere birçok alternatif turizm çeşitliliği var. Özellikle termal turizm anlamında birçok güzelliklere sahibiz” dedi.

Denizli’nin aynı zamanda bir tarım ve sanayi şehri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizli, Türkiye’nin en temiz şehri unvanına sahip ödüllü bir şehir. Denizli, mutluluğun hakim olduğu, insanların çalışkan ve güler yüzlü olduğu; her yönüyle, insanımıza, ülkemize ve tüm dünyaya hizmet eden bir şehir” dedi.

BÜYÜKELÇİ EL-ŞAFİ: “DENİZLİ’NİN ÜNÜNÜ DAHA ÖNCE DUYMUŞTUM”
Katar Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi ise, Denizli’yi ziyaret etmekten büyük bir onur duyduklarını belirterek, “Denizli’nin ününü daha önce duymuştum. Gelmek bugün nasip oldu. Denizli’de iş adamları ile görüşmeler yapacağız” dedi.

Katarlı işadamlarının sadece İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir’de sınırlı kalmamasını, Denizli’de de temaslarının olmasını istediklerini ifade eden Salem Mübarek el-Şafi, “Katarlı işadamlarını burada çekecek bir şeyler olmasını istiyoruz. Yatırımcılarımız tarım, sanayi ve turizm alanında faydalanabilir. Bu ziyaretimiz her iki ülkeye hayırlar getirsin” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Büyükelçi’ye çeşm-i bülbül hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu