REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan Çapar’a plaketli uğurlama

Başkan Zolan’dan Çapar’a plaketli uğurlama

CHP’de son dönemlerin en tartışmalı isimlerinden biri olan Bekilli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar, Bozkurt Noteri olması nedeniyle bu görevlerinden istifa etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekir Çapar’ı plaketle uğurladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 09:53

CHP’de bir süredir tartışılan isimlerden biri olan Bekilli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar, parti disiplinine uymadığı, izin almadan programlara katıldığı, demeç verdiği ve en önemlisi de konuşmalarında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı övdüğü iddiasıyla disiplin kurula sevk edilmiş, 2 yıl CHP’den uzaklaştırma cezası almıştı.

Bu sürecin ardından Bekilli ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliklerini bağımsız olarak devam ettiren Bekir Çapar, Bozkurt Noteri olmasının ardından önce mesleği avukatlıktan ayrıldı, ardından da Bekilli ve Büyükşehir Meclis üyeliklerinden istifa etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim dönemi ikinci toplantısında son kez koltuğuna oturan Bekir Çapar, doğru bildiği yolda yürüdüğünü ve bu yürüyüşü ömrü boyunca sürdüreceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meclis üyeliğinden ayrılan Çapar’ı plaketle uğurladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu